tiistai 17. toukokuuta 2011

Kukkapurkkiaskartelua


Tervetuloa meille, olen Santtu ja olen tämän kaupunkipuutarhan vahti!
=D


Päätin viimein toteuttaa sen, mitä olen koko viime kesän haaveillut, numero"kyltit" tuohon meidän aitaan. Tosin vain kukkapurkissa olevana. Ajattelin kerrankin olla klassinen, joka sopisi tämän talon henkeen ja istuttaa pelargonioita ja ruusubegonioita, mutta Make halusi jättää ruusubegonioista sen sananlopun pois, joten ostettiin pelargonioita ja ruusuja. =D Mietittiin, olisiko portin pielssäkin pitänyt olla vaaleanpunaista, mutta ihanat perusvärit ja pinkin puuttuminen ruusussa vaikeutti asioita. Minähän en mitenkään voi tuolta terassin perältä luovuttaa sitä runkoruusua tähän kohtaan, että harmonia olisi täydellinen, en todellakaan! =D


Koska askartelumaaleistani ei löytynyt mustaa, piti numerot ja kirjain maalata harmaan sävyllä. Tuo maali on oikeasti pienoismallimaalia, mutta minä olen käyttänyt niitä ihan johonkin muihin jutuihin... Jälkikäteen aatellen, ei yhtään hullumpi, koska talo on valkoinen ja sen sokkeli harmaa, samoin kuin aita, jonka eteen se tulee. Itse olin miettinyt, että musta menisi meidän terassin valoihin, mutta ehkä jopa parempi näin!


Tällainen siitä olisi pitänyt tulla... Tämä olisi kyllä ollut myös hieno tuohon aidan päälle. Vielähän tuon ehtii askarrella, jos haluaa =D Kesä vasta alkamassa!


Niin ja ostettiin me myös jotain muuta hyvääkin, nimittäin mansikka-amppeli. Mmm, maltan tuskin odottaa kun marjat alkaa kypsyä! Vihdoinkin suomalaisia kaikkien niiden talvella ja keväällä syömieni espanjalaisten sijaan. Ja koska meillä ei enää hirvittävästi ollut aidalla tilaa, laitettiin se sitten roikkumaan paloportaiden viimeiselle portaalle. Toistaiseksi niille ei ole ollut käyttöä, toivottavasti ei tule olemaankaan!


Mutta nyt, oikein ihanaa tiistaita kaikille. Itselläni alkaa nyt työputki, joka päättyy vasta sunnuntaina, joten ihan hyvä, että nyt sain nuo terassiasiat tehtyä. Ei niitä olisi varmastikaan jaksanut töiden jälkeen alkaa laittaa!

Adios, Jaana

5 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Mukavaa työviikkoa sinne! Kauniiksi olet taas pihapiirin saanut! mansikka-amppelit ovat ihania :)
Mä lähden sinne leikkuureissulle :)
tuksu

Ruusa kirjoitti...

Ihanalta näyttää!
Itse tekemäsi on paras minusta!

Huh, sulla työputkea sitten riittää, tsemiä ja iloista mieltä! :)

Hanne kirjoitti...

Tsemppiä työputkeen.
Kauniit purkit olet askarrellut.
Toivottavasti ilmat vähän lämpenevät, että mansikat alkavat kehittyä:)

Niina kirjoitti...

Vitsit miten kiva idea!!:) Meille kans!!:)

Sari kirjoitti...

Kivoja ideoita! Nuo numerot purkeissa saattavat ilmestyä myös meidän pihalle!