keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Taas uusi vessaremppa

Jeps, eli ensi viikolla meillä alkaa vuokrakämpässä vessaremppa. Sikäli hyvä, ettei ehditty tehdä meidän kylpyhuoneremppaa, ajattelimme käyttää meille hankittuja tarvikkeita vuokrakämpän vessassa ja säästää vähän rahaa. Eilen kiertelimme rautakaupoissa etsimässä parhaimpia tarjoksia ja nyt meillä alkaa olla selvät sävelet.

Eilen oli töissä mahtava keskustelu miesten maailmasta. Kysäsin jotain pientä yksityiskohtaa eräältä mieheltä ja hänen vastauksensa oli "minun mielipiteeni on juuri sama kuin vaimoni". Meidän miespäällikkö totesi, että "sehän taitaa vähän olla meidän miesten rooli". Pienen pieni katkeruus nosti päätään sillä hetkellä. Kenellä naisella on näin onnellinen tilanne? Olen saanut miehen, jolla on (kenties valitettavasti?) oma mielipide. MInulla oli selvät suunnitelmat, että hommaan Lillångenin allaskaapin Ikeassta ja sen yläpuolelle koko seinän kokoisen peilin, mutta...  Sanotaanko näin, että K-raudasta löytyi jotain niin edullista, että Make teki päätöksen puolestani.

K-raudasta löytyi myös tosi edullisia 40x25cm kaakeleita mattapintaisena tummanharmaana ja korkeakiiltoisena valkoisena, joista löytyi meidän seinän ja lattian värit. Jotta saisimme vähän eloa sisustukseen, ajattelimme tehdä vielä luonnonkivimosaiikista kehykset lattiaan, samoin kuin kiertämään seinää vesiputkien takaa. Näin ajattelimme helpottaa vaikeiden paikkojen laatoitusta. En vain osaa päättää, pitäisikö seinissä olla
1) tumma mosaiikki sekä tummalla että vaalealla seinällä
2) vaalea mosaiikki sekä tummalla että vaalealla seinällä vai
3) tummalla seinällä vaalea mosaiikki ja vaalealla seinällä tumma mosaiikki.

Juuri tällaisissa tilanteissa kun tarvitsisin mieheni mielipidettä, hänellä ei ole sellaista.

Kumma juttu muutes, hokasin just, että kun minulla on ilmiselvä mielipide ja hänellä omansa, hän voitaa, mutta kun minä en osaa päättää, ei osaa hänkään... Piru, me ollaan ihan liian samanlaisia.

"Toimintoseinä" eli seinä, joka tulee heti vastaan ovesta sisään tultaessa

Keittiön ja vessan välinen seinä.

Oviseinä. Tällä hetkellä täysin toimeton (jos ei lasketa sitä, että se eristää vessan olohuoneesta), mutta siihen laitetaan kaksi kaappia, joihin saisi laitetta kaikki pesuaineet, pyyhkeet jne. Kaappien alle jätetään tilaa pesukoneelle.


Lattia

"Pohjapiirrustus"

Saas nähdä, mitä tästä tulee... toivottavasti onnistunut. Tänään meidän pitäisi vielä lähteä käymään Haaparannassa Ikeasta ostamaan ne kaapit ja muutaman muunkin oheistarvikkeen vessaan. Maanantai aamuna alkaa sitten täystohina.

Oikein ihanaa päivänjatkoa kaikille!

- Jaana

3 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Mun pää on niin täynnä räkää, etten pysty ajattelemaan kunnolla, mutta a)ihana lattia!!, b)silmään pisti tumma/vaalea mosaiikki+vaalea/tumma mosaiikki. c)mä suorastaan TOIVON, että miehelläni olisi mielipide asiaan kuin asiaan ja ennen kaikkea, että se olisi perusteltu, olipa se mielipide mikä vaan.
Meilläkin menee usein niin, että kun minä en osaa tehdä päätöstä, ei sitä osaa tehdä mieskään.
Se on turhauttavaa!!

Tsemiä remppaan ja reipasta Ikeointia! :)

tuksu kirjoitti...

Mä en osaa ottaa kantaa mihinkään väri yms. asiaan. Uskon, että te ratkaisette asiat "parhain päin"
Mukavaa remppaa!
kuvia odotellessa :)
tuksu

Unknown kirjoitti...

Minulla on myös mies, jolla on oma mielipide. Ja vielä äärimmäisen vahva sellainen. Nuorempana kuvittelin, että on hienoa, ettei mies ole tossun alla. Nykyään välillä toivoisin, että olisi edes joskus!