lauantai 12. maaliskuuta 2011

Inspiraation Lähteillä: Mustavalkoiset kylpyhuoneet

Iso kiitos kaikille kommentin jättäneille! Sain hiukan uskoa tähän remonttiin, vaikka kaikki suunnittelemani jutut meni uusiksi. Nyt on sisustusblogit, googlet ja asunnonvälityssivut kierretty etsien ideoita vessaan. Tässä olisi jotain koottua, minun makuun parhaimmat.

Kylpyhuoneeseen olisi nyt suurinpiirtein tulossa musta lattia ja musta seinä, 3 valkoista seinää ja valkoisilla seinillä valkoiset kalusteet. Kattoon tulisi Ikealainen kolmiosainen spotti, jolla saisi korostettua esimerkiksi mustaa peräseinää. Pääsääntöisesti kirkasta metallia vessapaperin pitimiin, mutta osittain myös harjattua metallia, kun kaikkea ei saatu kiiltävänä... =( Mutta jospa kaiken nyt ei tarvitsisi olla ihan sävy sävyyn

Hauska, kun eilen luin eilen kirjoittamani tekstin, niin jotenkin pystyi lukemaan kirjoitusmuodosta väsymyksen. Jaana Kirjoittaa. Jaana Kirjoittaa väärin. Jaanan tekstissä ei ole huumoria. Jaanaa väsyttää... =D Mutta jospa se tänään helpottaisi, kun on viimeinen päivä töitä ennen talvilomaa! I-HA-NA!!! Huominen vedetään sitten lonkkaa ja nautitaan vielä kun voidaan. Mutta nyt, oikein ihanaa lauantaita kaikille!

- Jaana

3 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Hyviä inspiraatiokuvia! Musta-valkoinen on aina kiva, niin se vaan on! :)

Ihanaa lomanalkua! Muista kans vetää sitä lonkkaa ;D

Johanna kirjoitti...

Kauniita inspiraatiokuvia. Musta-valkoinen toimii lähes aina :) Oikein ihanaa lauantaita.

tuksu kirjoitti...

Mukavaa lauantaita ja hienot on ideat!
Varmasti tulee kaunis kylppäri :)
tuksu