sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kylppäriremppa laajenee... siitä se ajatus sitten lähti

Ensimmäinen lomapäivä ja sitä myötä ensimmäinen remppapäivä takana. Saldo tältä päivältä
- neljä tuntia remppaa
- neljästä seinästä melkein kaksi ilman kaakeleita
- yllätyksenä keittiönkin laminaatti jouduttu repimään osittain irti, koska pelkäämämme vika ei ollutkaan kylpyhuoneessa vaan keittiössä (jes, eihän yhdessä kylppärirempassa ollutkaan vielä haastetta, rempataan osa keittiöstä tähän samaan putkeen! Edellenkään vain viikko aikaa, budjetti melkein nollassa... Kylppäriremppa siis toisin sanottuna melkein turha, mutta tuleepa nyt sitten laitettua kunnolla)
- yksi auki revitty sormi

Maltan tuskin odottaa, mitä huominen tuo tullessaan... Ja sanottakoon, että en uskaltanut laittaa kuvia keittiöstä ja sen viasta, se meinaa oli niin pahan näköistä! Mutta kenties ensi viikon loppupuolella tiedossa kylppärirempan rinnalla myös keittiöremppa kuvia!

Nyt, hyvää yötä!

- Jaana

4 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Tsemppiä "remppakolleegalta"!

tuksu kirjoitti...

Täältä kans tsemppihalaus! Ja sormeen parannuspuhallus! Se auttaa! Iidan sormea puhallettiin tänään, niin ja Vilpun, muttei siihen auttanut mummi, piti olla "itse Vaari"! :)
Myötätunnon ajatuksin
tuksu

Hipsu kirjoitti...

Sun sormi, auts!!! :/ Ja voi pahus, rempat usein tuppaa laajenemaan kun yhtä lähtee tekemään niin usein tulee mutkia matkaan ja remppa laajenee, ainakin vanhemmissa kohteissa. Arvaan että siellä oli kosteutta?
Meillä kun muutimme 1,5v sitten tähän oli heti kylppäriremppa edessä, tarkoitus tehdä se nopeasti jotta pääsemme omassa kodissa suihkuun. Sitä purkiessa löytyikin kostunut seinä. Hanan juuresta oli valunut vettä seinän sisälle. Eipä siinä sitten muuta kuin poraustutkimukset ja kosteusmittaukset, kuivatusta. Remppa venyi ja venyi tämän takia, mutta nyt tiedetään että tässä asunnossa ei ole enää kosteusongelmaa, se on poissa! ja nyt siellä on paaaaksu kerros vesieristettä. Mutta olihan melkoinen shokki tajuta että siinä pitää vähän vaihtaa puuosia ja eristyksiä, kuivatella... teettää tutkimuksia, ym. Toki ne meni edellisen asukkaan piikkiin, mutta ikävintä oli että meni paljon odotettua enemmän aikaa elokuun kuumuudessa :D.

Anonyymi kirjoitti...

nice post. thanks.