perjantai 4. helmikuuta 2011

Uusi kirjahylly

Porukoillani on jo tovin ollut mielessä uusi kirjahylly ja keiltämättä, vaikka asia ei minulle kuulu, olen kyllä samaa mieltä, että vanhalle kirjahyllylle olisi voinut tehdä jotain. Viimein viime kuussa porukat päättivät hankkia joltain fiksulta ja filmaattiselta, pettämättömän tyylitajun (Buahahaa!) omaavalta sisustusmyyjältä kirjahyllyn, joka sopisi heidän sisustukseen hyvin. Ja minähän myin =D

Vanha, ehtaa 80-lukua edustava kirjahylly viime syyskuussa

Uusi kirjahylly. Askon Aspö -kirjahylly pähkinän värisenä. On se kyllä mielestäni tosi hieno ja sopii sisustukseen passelisti. Ja nyt pääsi tuo nojatuolikin arvoisellensa paikalle oikeaan käyttöön. Tähän asti se on ollut vain ruokasalin nurkassa ovien takana piilossa. Niin ja pitää erikseen vielä mainita, kun isä pyysi: hänen ostamansa upea jalkalamppu keskeisellä paikalla (vaikka miten minä muistelen, että minä sen sieltä kirpputorilta löysin, isä vain "tuunasi" sen, kun vaihtoi lampun varjostimen.)


Tuo kirjahylly on kyllä ihana. Eikä hirvittävästi kyllä haittaa, vaikka se onkin vaaleampi kuin mitä olohuoneen keskellä oleva sohvapöytä tai nurkassa olevan sohvan puuosat. Pelkäsin, että miten ne passaa, mutta ei paha. Pikkuisen keventää tuon nurkan ilmettä.

Nyt täytyy kyllä olla hieman katellinenkin tuonne yläkertaan, koska itse olen aina himoinnut tuollaista vanhan kirjastohuoneen henkeä. Pitää käydä istumassa tuolla porukoiden nurkassa korvikkeena siihen asti, kunnes saan tuon vierashuoneeni valmiiksi...

Iso Kiitos kaikista eilisistä kommenteistanne. Jokunen oli huolissaan kun olin vähän vihainen eikä positiivinen henki välittynyt, mutta ollaan täällä vielä positiivisia =D Kuinka kukaan voi olla negatiivinen kun on perjantai! (Vaikkakin pitää tehdä töitä koko viikonloppu)

Oikein ihanaa viikonlopun alkua kaikille!

- Jaana

7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tahtoisin itselleni juuri tuollaisen kirjahyllyn. Nuo ovet ovat ihan ehdottomat, kun on paljon kirjoja. Eivät sitten kokoaisi niin paljon pölyä.

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Tuollainen on aina ollut haaveissa ja on edelleen. Se on niin kaunis ja kirjat pysyvät pölyltä suojassa.
Mukavaa viikonloppua:)

Kakkumonsteri kirjoitti...

Meidän porukoilla taitaa olla samanlainen :D Ainakin kovasti on samannäköinen. Jopa noita ovennuppeja myöten.

SinikkaLeena kirjoitti...

Mä en kyllä edes huomaa koko kirjahyllyä, kun tarjolla on tollaset fiftari-pariovetkin kuvissa!!

Ruusa kirjoitti...

Tommonen hyllykkö olis kyllä mainio, saakohan noita valkoisena..?!

Hyvin soppii tunnelmaan! :)

Ihanaa ja positiivista viikonloppua!!

Ahti kirjoitti...

"Porukoille" terveiset!

Jaana kirjoitti...

Ruusa: SAA! Sekä antiikin valkoisena että puhtaan valkoisena! =D MAINOS!