maanantai 28. helmikuuta 2011

And the Oscar goes to...

Olen ihan mahoton leffafani! Siksipä Oscar -ilta on minulle must -syy juhlia! Tällaisissa (tosin ei niin suureellisissa kuin tuolla Hollywoodissa) pippaloissa juhlaväki oli pieni, mutta rakkaudella valittu. Make ja Santtu.

Täytyy kyllä heti tunnustaa, en minä valvonut koko yötä vain katsoakseni Oscaria, se meni nauhalle ja nyt aamulla sitä katsellaan sivusilmällä aamuaskareiden ohella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heräsin tuossa kuudelta nähdäkseni parhaan palan: Colin Firth voitti! JEE!!! Olen ollut Colinin fani siitä lähtien kun näin vuonna 2000/2001 Ylpeyden ja Ennakkoluulon televisiosta eli vuosikymmenen jo!

Oikein ihanaa uuden viikon alkua kaikille, tämä tyttö on nyt jo aika paljon myöhässä aikataulusta, joten meikit naamaan ja töihin menox!

- Jaana

PS. Jos haluatte itsellenne esimerkiksi nuita Oscar-bingo lappuja omaan Oscar -juhlaan, löydätte sen Juhlat Kainuunkadulla -blogin puolelta! Samoin kuin eilisen häämessujen kuvat!

Niin ja oikein hyvää helmikuun viimeistä!

4 kommenttia:

Rantakallion rouva kirjoitti...

Onpa hauska idea tuo Oscar-bingo! Meillä on ollut Euroviisuiltamissa äänestyslaput, loppuillasta pisteiden lasku ja kotistudion voittajan julistaminen! Aina hauskoja tuollaiset visat ;)

Sari kirjoitti...

Kävin viikonlopun tekstit lävitse ja apua, mun tuli nälkä!
Ihania kuvia!

Eloise kirjoitti...

Löysin tänne toisen blogin kautta ja voi että tykkään tyylistäsi kirjoittaa! Niin piristävä ja hauska kynäote, kiitos siitä!
Ylpeys ja ennakkoluulo teki minuunkin vaikutuksen erityisesti kyseisen herran johdosta, tarkoituksena olisi pikimmiten mennä katsomaan Kuninkaan puhetta mieheni kera. Colin Firthin houkuttelemana.

So-nija kirjoitti...

Ihanan näköistä siellä on ollut Oscar-iltana! Arvostan sitä, kun jaksaa nähdä vaivaa itselleen tärkeän "juhlan" vuoksi :)