sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Taisi joulupukki tuntea minut hyvin...

Oi että mikä päivä eilen! Koko päivä kotona öllötellen. En edes jaksanut blogitella. Ajattelin, että säästyypäs juttuja pidempään, kun hyppään yhden päivän yli! Ja olihan tuo ihan paikallaan pitää yksi päivä vapaata koneen äärestä! Mutta kuikataanpas hiukan toissa iltaan, mitä pukki toi mukanansa.

Ihana kun lahjat osuvat kohdalleen! Joulupukki taisi tuntea minut paremmin kuin hyvin! Lahjat olivat osuvia ja ihan näköisiäni!

Suussa sulava Suklaa -kirja ja suklaata (toimii aina!) Mistä joulupukki tietää, että minä tykkään suklaasta? Omasta mielestäni olen "niin hyvin salannut" addiktioni! 

100 euron lahjakortti Ikeaan =D Mistä se pukki arvasi?

True Blood -tv-sarjan ykkös- ja kakkoskausi. Syntymäpäivälahjaksi tuli samalta "tontulta" ykköskausi kirjana. Pukki on tainnut käydä katsomassa digiboxini sisällön!

Lisäksi jotain jota en voinut kuvata, koska vetäsin sen heti päälle. Ihana vaaleanpunaine flanellipyjama. Koko eilinen päivä menikin ko. pyjamassa katsomassa tuota True Blood -sarjaa! =D Onko väärin sanoa ylpeästi, etten eilen pitänyt mitään muita vaatteita =D Pitäähän se ottaa takaisin kaikki tuo vapaa-ajan menetys jollakin tavalla!

Mitäs muuta sieltä tuli...? Sex and the City 2 -elokuva, pyyhkeitä, lakanoita, karkkia ja ruokaa =D  Ja rahaa. Se on aina tervetullutta!

Oikein ihanaa joulun jälkeistä elämää kaikille! Toivottavasti kaikille muillekin joulupukki on ollut yhtä tarkkanäköinen!

- Jaana

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Sinne myös mukavaa Tapania:) Me menemme tänään Sääksmäen kirkkoon Ritvalan köörin konserttiin. Se on paikallinen huippukuoro.Aikanaan Kari Rydmanninkin luotsaama kuoro.
Kiitos taas mukavasta postauksesta :)
tuksu

Ruusa kirjoitti...

Blogissani on sinulle terveiset ;)

Minäkin sain Sinkkuelämää 2 elokuvan, eilen sen jo PYJAMASSA katselinkin.. ;)

Joten ei, mielestäni joulupäivä tulee aina viettää yöpaidassa-uudessa tahi vanhassa! :)

Ihania lahjoja, kyllä se pukki tietää... ;)