maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulunajan herkkutarjotin osa 1

Kuten jotkut ovat varmasti huomanneetkin, en ole kulinaristi. En harrasta viinejä, enkä oikein erikoisia juustojakaan. Mutta aika ajoin uskallan "turvallisesti" kokeilla juustotarjotinta herkkujen kera, joista varmasti tykkään. Suuret suosikkini ovat savustetut juustot ja chili-juustot. Ja feta! Hoksasin onneksi ennen joulua, että jossakin vaiheessa alkaa se suklaan syönti kyllästyttää, joten ostin kaappiin jo muutaman herkkujuuston odottelemaan. Ja ai että maistu suolanen välillä hyvältä! Sohvan nurkka, pehmeä pyjama ja hyvää ruokaa käden ulottuvilla. Tämä on meikäläisen taivas!


Ihanania välipäivä kaikille! Tämä tyttö ottaa nyt itseään niskasta kiinni ja alkaa valmistautumaan töihin lähtöön =( Tällä hetkellä tuo vanha haave opettajan ammatista kuullostaisi kyllä oikein hyvältä!

- Jaana

4 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Hyvää päivänjatkoa, toivoo ELÄKKEELLÄ oleva opettaja!

tuksu kirjoitti...

Niin, joka ammatissa ne puolensa...
Mukavaa päivää sinne
tuksu

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Yhdyn Tuksun kommenttiin, mutta eipä itseäkään oikein kiinnosta nyt tuo iltatuuriin lähtö, mentävä vaan on.
Mukavia välipäiviä:)

janne oksa kirjoitti...

Mulla ei pahasti lipsunut herkuttelun puolelle, laihis menossa.. n 15 kiloa saanut elokuusta pois, vielä 5.. olen jästipää kun päätän jotain, samoin kävi tupakan kanssa kohta kaksi vuotta sitten.. loppui laakista :) terkut sille Santulle mikä poseeraa joka postauksessa :-))-janne-