maanantai 13. joulukuuta 2010

Mitä koti kertoo asujasta?

Aloin eilen ajankulukseni laskea elokuvakokelmaani. 759 eri osto-DVD-elokuvaa. 73 eri tuotantokautta eri tv-sarjoista. 5 UMD-elokuvaa ja 5 Blue-ray elokuvaa.

Järkytyin. Mietin hetken, olenko hamstraaja. Totesin, ettei yksi asia nyt vielä hamstraajaksi tee. Lähdin miettimään tarkemmin kotiamme. 61 neliötä (noin), 2 makuuhuonetta ja "tupakeittiö". Yhteensä 842 eri DVD-ohjelmaa, 5 radiota, 4 televisiota, 22 pelikonetta ja 10 kelloa. Se tekee jokaista huonetta kohden 280 elokuvaa, 1,6 radiota, 1,3 televisiota, 7,3 pelikonetta ja 3,3 kelloa. Kaksi ihmistä. 3 koiraa ja kissa. 8 pöytälamppua ja 4 jalkalampua. 6 eri väriä seinissä. Kymmenittäin valokuvia. VHS -elokuvia en edes jaksa laskea! Jotain 800-1200 väliltä... Riippuu miten laskee!


Tämä alkaa olla jo vakavaa.

"Hei, olen Jaana Karinkanta, skorpioni hamsteri"

Mutta mitäs tämä kertoo siis meistä? Emme ole hamstereita, olemme kotihiiriä. Olemme elokuvia ja pelejä rakastavia ihmisiä, joista (ainakin toinen) rakastaa vanhoja tavaroita, eikä voi vastustaa niitä, kun näkee ne kirpputoreilla. Olen myös kiireinen. Olen tosi kiireinen. Tarvitsen jo pelkästään makuuhuoneeseen kaksi kelloa, toisen yöpöydälle, että tajuan nousta pois sängystä ja toisen tietokoneen viereen, että tajuan lopettaa bloggaamisen hyvissä ajoin. Tarvitsen kellon vessaan, että muistan jo lopettaa naaman pakkeloimisen ja kiiruhtaa töihin. Tarvitsen kolme kelloa olohuoneeseen, muistuttamaan, että leffat seis ja nukkumaan...

Onneksi kohta puoliin on joulu, voi jättää sen kellon tiirailemisen pois, avata vanha putkiradio, kuunnella ihania joulukappaleita, laittaa telkkarista tulemaan joku ihana elokuva ja istahtaa toiselle meidän kahdesta sohvasta.

Ihanaa uuden viikon alkua kaikille! Hamstereiden puolesta!

- Jaana

PS. Tänään lähdetään sitten jatkamaan hamstrausharrastusta tuonne Kuopion suunnalle, kun käydään viemässä muutama joululahja kummitytölle ja samalla visiteerataan "ihan vain pikaseen" muutama kirpputori. Pelottaa ajatella jo etukäteen, mitä sieltä löytyy!

Ja ihanan iso kiitos Ahdille ja Tuksulle eilisistä kommenteista! Ne piristävät aina, kuten taidattekin tietää! =D

PPS. Heräsi kamala ajatus, että entä jos horoskooppi oli sittenkin oikeassa? Jossakin horoskoopissa sanottiin, että kaikista eniten skorpioninaista harmittaa se, ettei hän syntynyt mieheksi. Tähän asti olen ajatellut, että mitä huuhaata, mä olen mä ja olen ylpeä siitä. Mutta toisaalta... Olen monen miehen suusta kuullut sanat "se jolla on eniten leluja täältä lähtiessään, voittaa". Olenko sittenkin mies? *katsoo peiliin, huomaa leukapielessään harvinaisen tumman karvan ja alkaa huolestua*

Edit. Tämän päiväisen Kuopion reissun jälkeen täytynee korjata, että 763 elokuvaa, kun löysimme kirpparilta 4 uutta leffaa (joista tosin koira kerkesi syödä autossa kahdesta kotelot...)

Edit 19.12. Edellisen Oulureissun jäljiltä tilanne tällä hetkellä 771 elokuvaa ja 77 eri tv-sarjan tuotantokautta... Alkaa olla vakavaa hamstrausta!

6 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Olipas mielenkiintoinen postaus!
Hyvää Kuopionreissua!

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihanan paljon sulle on kertynytkin tavaraa.
. . . ja tervetuloa tänne Kuopioon!
Mukavaa "kiireistä" viikkoa!
-päivi-

tuksu kirjoitti...

Ihana postaus taas :) Mutta älä huolestu, Ystäväni :) jos mä alkaisin luetella, niin aika moni tukehtuisi nauruun :) semmoset hamsterit asuu meillä, vaikka oikeesti mää oon kauris ja Vaari oinas..."nauris ja eines", sanoi yksi lapsenlapsi :)
Mukavaa aarteen etsintää Kuopioon :)
tuksu

Krisse kirjoitti...

Kiva postaus ja loppukaneetti ....hih...
Mukavaa joulun odotusta

janne oksa kirjoitti...

Meillä 45 neliötä, olkkarissa kaks subbaria, 7 kaiutinta, tietsikalle ja telkkarille pitää olla omat systeemit :-)) ja kännyn musat saatava piuhalla kuulumaan teatterin kautta.. you tube meillä mitä suur kulutetaan..JA känny pitää olla uusinta uutta.. Ahtin ja Tuksun poika janne..

Anonyymi kirjoitti...

Kannaattaa olla hamsteri!
Nimerkillä kun on useempi lompakko, niin saattaa löytää jopa hamstrattua rahaa! (75 € ;) )

-Julia

ps. multa puuttuu tää blogitaito, yhen oon luonu (vai kaksikin, vaan aina kaiken työnnän tuonne facebookkiin.. kaikkien iloksi..)