sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Kun ruisleipäkin on liikaa...

Olen ottanut itseäni niskasta ja alkanut tehdä urakalla ruokia, joita kannattaisi tehdä useamminkin. Lihakeitosta se alkoi, siirtyi riisipuuroon, nyt vuorossa graavilohi. Mmmm! Itse tykkään lohesta jokaisessa kokatussa muodossa ja olenkin ymmälläni, miksei meillä ole sitä useammin. Eilen halusin ihan vain "maistaa" miltä yön yli levännyt lohi maistui ja ensimmäiset palat pääsivätkin ruisleivälle, mutta sitten ajattelin, että miksi pilata hyvää lohta leivällä... Oli niin paljon parempaa ilman leipää! Kissa vain ei oikein vain ensin ymmärtänyt, missä jutussa oli kyse. Sama oli silloin paistetuilla  muikuilla. Ei tahdo tuo kaupunkilaiskatti hyvän päälle ymmärtää, jos se ei tule marinoituna suoraan ruokapurkista! Mokomakin!

Taidanpa lähteä ottamaan vielä vähän tuota aamiaislohta, joko leivällä tai ilman! =D

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

- Jaana

4 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Pakko mum on pelastaa päiväsi! Kello jo näyttää iltauutisten aikaa, eikä ollut yhtään kommenttia! On varmaan tätä pikkujouluaaikaa.
Hyvää viikkoa Sinulle ja perheellesi!

tuksu kirjoitti...

joo, anteeksi, en ole koneelle ehtinyt koko päivänä...meillä on ollut tässä giukan puuhaa.
Mutta herkulliselta näyttää leipä lohella, ja lohi, vaikkapa ilman leipääkin :)
Mukavaa alkavaa viikkoa sinne
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Nam, mitä herkkua!

-arja-

my best friend jules kirjoitti...

Näyttää todella hyvältä! Itse olen monta kertaa ajatellut tehdä graavilohta, mutta jotenkin "pelännyt" että onnistuukohan se. Ehkä mä uskaltaudun tästä inspiroituneena :)

Mervi

http://myfriendjules.blogspot.com/