perjantai 19. marraskuuta 2010

Verhodilemma

Kyllä ihminen osaa sitten olla päättämätön!

Ikeassa ollessamme päätimme ostaa nyt vihdoin ja viimein ulko-oveen verhon. Puolitoista vuotta olemme ilman pärjänneet, mutta noloa se on ollut aina jossakin virttyneessä t-paidassa kävellä juuri heränneenä ikkunoiden ohi, kun kaikki ohikulkijat pääsevät kuikkimaa ja katsomaan sisään. Nyt se sitten ostettiin.

Väriä emme vain oikein osanneet päättää. Ruskea niin kuin maton väri, musta niin kuin viereisen taulun väri vai valkoinen niin kuin oven väri. Nyt sitten kun ruskea on paikallaan, mieleeni tulee, miltä se valkoinen olisi näyttänyt. Valkoinen niin kuin kaikki muutkin meidän verhot! Mutta no joo, kyllähän sen aina saa vaihdetta, eihän se ole kuin vain neljällä ruuvilla kiinni, jotka allekirjoittanut itse ruuvasi oveen! =D


Nyt meillä kotona sitten opetellaan, mikä on verhon oikea krokeus. Itse olen sitä mieltä, että pitäähän sieltä alta koirien nähdä, mitä maailmalla tapahtuu. Koirien tehtävähän on vahtia. Mieheni mielestä sen taas tulisi olla niin matalalla kuin mahdollista, etteivät koirat murisisi ohikulkijoille. Kaikista eniten itse kuitenkin kaipaan sitä, kun auringon valo pääsi sisälle... Taitaa tulla aikamoinen tahtojen taistelu tästä verhosta =D Paras koira voittakoon!

Ja ei voi muuta sanoa, kuin että on ollut ihanan avaran näköinen tuo meidän käytävä ollut joku päivä.. Pitäisikö jälleen hävittää tuo nykyinen penkki siitä pois, jotta saisi tuollaisen ihanan avaran tunteen takaisin!

Mutta kaikesta värisekoilusta huolimatta, ihanaa päivän jatkoa kaikille!

- Jaana

4 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Olipa miten vaan niin tuo ulko-ovi on ihana!!
Olen kyllä sitä mieltä myös, että hauvojen pitää nähdä kadulle-noin innostuneen oloisina siinä katselevat menoa! :)
Meilläkin kissat aina istuu baarijakkaralla ja katselee ulos,kun eivät sinne pääse. Siinä se aika kuluu ihmetellessä...

Kivaa viikonloppua!

Nimma kirjoitti...

Hei osta rautakaupasta sellaista kalvoa, jossa on tarra takana. Sillä saa himmennettyä lasin sillai, että siitä ei näy läpi, mutta se päästää valon läpi. Toimisiko teidän mielestä?

Nimma kirjoitti...

Hei osta rautakaupasta sellaista kalvoa, jossa on tarra takana. Sillä saa himmennettyä lasin sillai, että siitä ei näy läpi, mutta se päästää valon läpi. Toimisiko teidän mielestä?

Jaana kirjoitti...

Samaa ollaan itse asiassa mietitty, Ikeassakin oli ja saman olen kuullut tehtävän esimerkiksi kontaktimuovilla. Se olisi saattanut myös toimia.. Ei huono ehdotus ollenkaan!