keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Sininen hetki iltapalapöydässä

Toissapyhänä oli Kajaanissa tapahtumaa ihan kerrakseen. Oli antiikkimessuja liikuntahallilla ja oli kirputoria Lehtikankaan liikuntasalissa. Koska toinen oli maksullinen, suuntasimme sinne, missä ajattelimme pääsevämme halvemmalla. Ja niinhän me päästiin. Löytöjä toki tehtiin, alla kuvassa näkyvät siniset tähtikynttiläkipot 2 kpl/eurolla ja yksi samantyyppinen sydän euron, yhteensä törsätty summa siis 2 euroa. Piti heti hyödyntää tähtikipot kattauksessa vain todistaakseni itselleni, että oli hyvä ostos. Aina meille sopii ylimääräisiä kippoja nurkkiin pyörimään. 

Todellisuudessa nyt on tilanne, että pakko pistää itselle jo kapuloita rattaisiin, pitäisi alkaa hävittämään näitä jo jostain suunnasta. 


Eilen ja toissapäivänä meillä meni Ikean reissulla hiukan kuviot uusiksi. Minä olin luulossa, että meillä on taas sellainen päivänreissu Haaparannassa, mutta Make olikin suunntiellut yhden yön siihen mukaan veljensä luona Oulussa. Sen takia eilen ei vielä tullutkaan Ikea päivitystä, vaan automaattipäivityksenä jotain ihan muuta. Nyt ollaan sitten eilinen päivä kuvattu, revitty ja kasattu Ikea tavaraa, jospa huomenna olisi sitten shoppailupostauksen vuoro! Mutta nyt.. vapaapäivät lusittu, työt kutsuu!

Herkullista päivänjatkoa kaikille!

- Jaana

7 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Voi näitä sun kattauksia, nälkähän tässä tulee heti aamusta! Meillä on menossa tavaroiden vähennys-operaatio. Tavaraa kertyy kaappeihin ja tosi paljon on sellaista jota ei koskaan käytetä. Ja täytyy luopua entisistä kun en voi olla ostamatta jos löydän halvalla jatain ihanaa ;)

Nanna kirjoitti...

Sä se osaat laittaa pöydän koreaksi! ♥

Ruusa kirjoitti...

Voi, olisipa törmätty liikuntahallilla! :) Ehkä pääsiäisenä..?? ;)

Kattauksesi ovat omaa luokkaansa, ihana sininen hetki.

Jään odottelemaan asiaa Ikeasta.. ;)

Kivaa päivää!

Marielisa kirjoitti...

Voi että minua harmitti, kun huomasin teidän käyneen oven takana just silloin, kun olin lapsia hakemassa koulusta!!
Lämmin kiitos kuitenkin tuomisista! <3 Ruisleipä on luonnollisesti löytänyt tiensä jo parempiin suihin!
Voit uskoa, että Keisarinnan omistuksesta käytiin tyttöjen kanssa keskustelua ;) No, kassi ON minun ja neitokaisilla tarkoin harkittu käyttöoikeus siihen (=harvoin, hih).

Mukavaa viikon jatkoa!

Hippokampustaja kirjoitti...

Herkullisen näköinen iltapalapöytä, vaikka aika tuhtia syömistä...

tuksu kirjoitti...

Ihania kattauskuvia! Kiitokset!
Ja tuollaiset pienet, ihanat tavarat aina jostain paikkansa löytää. Eihän se ole tarkoituskaan, että kaikki pitää yhtäaikaa esillä ollan :)
Edullisiin pitää tarttua:)
tuksu

Marie Elisabeth kirjoitti...

Postauksesi sai teehammastani kolottamaan, vaikka vielä onkin puuduksissa päiväiseltä hammaslääkäri käynniltä :) Kivat löydöt olet tehnyt ja kivoille löydöille löytyy aina säilytyspaikka :)