sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Nyt olen nähnyt sen! Kaunein koti mitä tiedän!

Olin niin onnellinen kun ystäväni kutsui minut hänen luokseen kylään. Olin pitkän aikaa halunnut kysyä, saisinko kuvata hänen kodin, mutta en vain ollut kehdannut koskaan ääneen sitä kysyä. Eräänä päivänä ystäväni itse ehdotti sitä.. Mahtava!

Ja täytyy kyllä myöntää, että koti oli UPEA! Kaunein koti missä olen käynyt. Kodissa oli niin ihanasti yhdistetty uutta ja vanhaa, kotoinen lämmin tunnelma, kauniit luonnon läheiset värit... Kerta kaikkiaan upea! Ei voi sanoa muuta, kuin kateeksi käy ihmisille, joilla on silmää laittaa koti näin kauniiksi!

Kuvia tuli sitten otettua ja PALJON (tiukan seulonnan jälkeenkin niitä oli vielä 143 kuvaa), joten jouduin tekemään aika paljon kollaaseja, jotta saisin kaiken ihanan esille! Valitettavasti kuvat eivät silti tee kunniaa kauniille kodille!









Yllä olevat kaksi kuvaa on loistava esimerkki ystäväni kekseliäisyydestä. Vaasissa on tuliaisiksi tuotua hiekkaa lomareissulta ja senkin hän on taas ostanut 25 eurolla kierrätyskeskuksesta ja "tuunannut" sen tummaksi. Mahtavia!





Sisustuselementtien ei tarvitse olla kalliita kun tietää, miten niitä käyttää. Nämä kaksi taulua esimerkiksi 5 euroa kappale kierrätyskeskuksesta.














Iso Kiitos, että saatiin tulla käymään!

Ihanaa sunnuntaita myös kaikille  lukijoille, nauttikaa vapaapäivästä kaikki te, joille se on suotu.. itse alan valmistautua töihin lähtöön... =(

- Jaana

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Oj, on kyllä kaunis koti! Ja niin piristävän erilainen blogistanian koteihin verrattuna. Tuo alimmainen kuva on ehdoton suosikkini <3

Mukavaa työpäivää!

Elämän Helmiä kirjoitti...

Aivan ihanaa!
Taidolla on myös kuvat otettu niin kauniista kodista, ihanat värit, vaikka en itselleni noita laittaisi,mutta näyttää toisen kodissa niin lämpimiltä ja kauniilta.
Työniloa!
-päivi-

tuksu kirjoitti...

Kuvat ovat upeita, niin kotikin, josta ne on otettu. Kiitos, kun sain minäkin piipahtaa :)
tuksu

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Kaunista on ja kivasti olet kuvannut. Oranssi ja ruskea ovat niin lämpimiä värejä.
Ihastuttava pulkka tuossa terassilla:)

Sarppu kirjoitti...

Ihania kuvia ja kaunis koti ♥

Hipsu kirjoitti...

Tyylikäs! Ihanat lämpimät värit :). Erityisesti mä pidin siitä että ne viltit on valittu sävy sävyyn kaiken muun kanssa ja ripustettu.