maanantai 8. marraskuuta 2010

Inspiraation Lähteillä: Isänpäivä

Aina sama ongelma... Mitä isänpäivälahjaksi? Ainahan sitä sanotaan, että ajatus on tärkein, mutta ei se oikein lämmitä. Annanko samaa mitä aina, eli käyn ostamassa nipun kotimaisia elokuvia (isä kerää niitä) ja sokerittomia karkkeja vai satsaako tällä kertaa jo ajatukseen? Kesälomaa muistellen voisi tietysti tehdä englantilaisen aamiaisen. Sitähän tuo isä kehui Teneriffalla. Vai antaako esim. valkovenäläisen drinkin teko-ohjeen ja vodkan. Mukaan antaisi lahjakortin markettiin ja päälle viesti, että käy ostamassa maidot itse... Kravatti.. ei. Kauluspaita.. en osaa ostaa oikeaa kokoa. Kirja? En tiedä mitä hän on lukenut.

Paitsi että... Prismassa tuntui olevan Niskavuori kuunnelmia? Miehellä jolla on jo vaikka mitä kotimaisia elokuvia ja lukenut paljon kirjoja ja omistaa nipun äänikirjojakin, se voisi olla aika kiva...

Äh, emmä tiiä! Mitä te muut olette antaneet? Antakee ideoita! Tämä pää lyö tyhjää!


Lisätään vielä joukkoon Paulan antama isänpäivä lahja miehelleen ja isälleen. Ihana!


Tuo on kyllä ihana idea. Varsinkin jos antaisi joka vuosi samanlaisen taulun, niin monta kertaa kuin vain jalka sopii pienelle taulupohjalle! Näkisi lapsen kasvun ihan eri tavalla!

Mutta nyt minä lähen ulkoiluttamaan tätä tyhjänä lyövää päätä tuonne työmaalle! Ja hei, lähi aikoina on varmaan tiedossa bloggausta meidän vessasta. Aamulla iski sellainen kaipuu lämpimään suihkuun, että illalla töiden jälkeen alkoi sorkkarauta heilua ja saha soida. =D Onhan tuota suihkuremonttia pitkään mietittykin.. piti aloittaa jo viime kesänä =D Hiljaa hyvää tulee!

Mutta nyt, ihanaa päivänjatkoa kaikille! Olenko sanonut, miten ihania olette kaikki lukijat! Niin, ja tervetuloa vielä kaikki uudetkin lukijat!

- Jaana

4 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Ihana postaus! Isänpäivää olen miettinyt minäkin...oman isäni kohdalla on kynttilä haudalla ainut, mitä voin tehdä...mutta Vaar, lasteni isä, hänelle ostan kyllä ihanan muumipyjaman...sellaisen hänelle ostin kauan sitten...mutta nyt haluan MuumiPappa-pyjaman... :)
Kaupoille siis :)
Mukavaa päivää sinne
Wessa/kylppäri-remppakuvia odotellessa
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste, käyppä kurkkaamassa! :)

Pike kirjoitti...

Testaa samalla isäsi huumorintaju ja tee tuollainen jalkakortti, ehkä hän ei vielä sellaista ole sulta saanutkaan (äitisi varmaan muistaa) ... parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
Ps. Mun isän huumori olis riittänyt, äiti olis katsonut että nyt tuo tyttö on ihan seonnut, mutta sehän olisikin isänpäiväkortti.
Mies pojaltaan saadessaan kyllä repeäis nauruun.

Ahti kirjoitti...

Voi että oli taas kiva kuulla, että minäkin olen ihana lukija!

Kiitos siitä!