sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Mansikkainen aamupuuro

Olen löytänyt uudestaan terveelliset elämäntavat. Olen syönyt kohta kolmatta viikkoa sekä aamupalaksi että lounaaksi kaurapuuroa. Tavallinen puuro alkaisi tökkiä jossain vaiheessa, mutta kun olen löytänyt evääksi sopivat maustetut kaurapuurot ja kotona löytänyt pakastimen perältä marjoja, niin johan maistuu aamupuurokin. Aikaisemmin maustoin aamupuuroni aina lasten hedelmäsoseilla, niilläkin sai mukavasti makua aamupuuroon. On se auttanut aika paljon. Heti on paljon vireämpi olo ja painokin on pudonnut jo muutamassa viikossa kilo. Pysyy nälkä kaukana vähän kauemmin. Jos vain pysyisi näissä terveellisissä elämäntavoissa... Ei se onglema ole siinä, etteikö terveellistä elämäntapaa voi aloittaa, vaan siinä, että siinä pysyisi vielä! =D (Repsahtaminen on lähellä, kun jälkiruokana on pieni konvehdinpala... =D)


Ihanan maukasta päivänjatkoa kaikille ja rauhallista ensimmäistä adventtia. Joulublogin puolella sytyteltiinkin jo ensimmäinen adventtikynttilä tänä aamuna!

- Jaana

1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Joulun alla on aika riski alkaa muuttaan elämäntapoja. :D Mut hyvin se menee! Tsemppiä! =) Kaurapuuro on kyl kätevä, ku siihen voi laittaa melkein mitän vain. :P Oon syöny sitä aamupalaks lapsesta saakka. :D Välillä ku kyllästyyttää, syön leipää. Näin joulun alla menee kyl suklaata aika paljon... :#