lauantai 27. marraskuuta 2010

Lihakeiton ihanaa tuoksua

Jep, vapaapäivä meni "rentouttavasti". 4 1/2 tuntia pienessä toimistossa koneen äärellä. Kunpa asiakkaat vain joskus tietäisivät mitä kaikkea teemme heidän puolestaan... Toivottavasti asiakkaalle kelpasi tuotokseni ettei työ mennyt nyt ihan hukaan. Edeltävänä iltana olin tehnyt samaa projektia vielä sellaiset 4-5 tuntia... Huoh! Toivottavasti tuo raataminen tulosta!

Mutta kyllähän noita vapaapäiviä aina tulee. Kun kotiin pääsin, otin vahingon takaisin katosomalla ihanan siirappisia BBC draamoja vielä muutaman tunnin.

Alla olisi vielä muutama ilta takaperin tekemästämme lihakeitosta. Täytyy sanoa, että hyvää oli. Oikein karjalanpaistilihasta tehty lihakeitto, mmm! Ja mukaan totta kait lanttua, että tulee ihana lapsuus mieleen. Siinä on kyllä keitto, joka periaatteessa vain paranee päivän vanhana! Tätä täytyisi kyllä tehdä useamminkin kuin vain kaksi kertaa vuodessa!


Mutta nyt, ihanaa lauantain jatkoa kaikille! Nauttikaa vapaistanne, jos Teille on sellaista suotu! Itse lähden viettämään viikonloppua tuonne työpaikan suuntaan! Niin.. ja onhan adventtikyntteliköt kaivettu esille? Huomennahan on ensimmäinen adventti. Tuolla joulublogin puolella esittelenkin oman adventtikynttelikön, jonka askartelin viikolla.

- Jaana

2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Olet kyllä melko ihmeellinen ihminen, mitä positiivisimmassa merkityksessä!

Anonyymi kirjoitti...

Couldnt agree more with that, very attractive article