sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Kaikki loppuu aikanaan... paluu Suomeen =(

Joko on mennyt tarpeeksi aikaa viimeisestä Teneriffa -postauksesta. Jotkut alkoivat jo hermostua silloin, joten pistin pelin välillä poikki. Jatketaan vielä näissä tunnelmissa ihan vähän aikaa, olemmehan sentään jo postauksissa "kotimatkalla"

Haluan esittää kiitokseni kaikille, jotka sen ansaitsevat!

Club Olympus todella hyvästä palvelusta
TJ Rent a car silmiä avaavasta palvelusta
Finnairia "hyvästä kyydistä"

Valitettavasti en voi kiittää palvelun tarjoajaa RCItä, koska emme kokeneet saavamme hyvää palvelua. Meille annettiin väärää tietoa hotellista, eikä edes takseja muka pystytty tilaamaan meille. Sen sijaan Airport Hotel Bonus Inn ja Finnairin taksipoika ansaitsevat kiitoksen, koska he taas hommasivat meille invataksit. En voi sanoa muuta, kuin että on ihanaa, että on olemassa tuollaisia tahoja, jotka hyvin mielellään auttavat meitä muita toteuttamaan unelma lomamme.

Pakko itse asiassa esittää erityiskiitos Finnairille. Lennot oli sekä mennessä että tullessa myöhässä, mutta mielestäni tärkeintä on se, että pääsemme ehjänä perille. Matkustajien turvallisuus on tällaisissa asioissa ehdoton ykkönen. Paluulennolla meillä oli vielä aivan loistava "apukuski"/co-pilot/apulentäjä. Sillä välin, kun kapteeni keskittyi viemään meidän turvallisesti perille läpi eurooppaa riepottelevan talvimyrskyn, co-pilot viihdytti meitä loistavilla tarinoilla ja kaskuilla, kertoan "baskervillien maasta ja pienestä kylästä nimeltä Pariisi". "Valoviidakosta apupenkiltä istuvasta miehestä" on jo unohdettu nimi, mutta lento oli AY1648? 22.10.2010. Loistava lento, aivan paras! Todella iso Kiitos Finnairille tästä palvelusta!


- Jaana

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Niin se on! Kotiin aina on ihana palata. Ja kiitokset kiva antaa sille, joka sen ansaitsee.
Mutta tärkeää on antaa palaute myös huonosta palvelusta/ei ollenkaan saadusta, luvatusta palvelusta, jotta kenenkään muun loma ei siksi piloille menisi.

Muistan yhden Kesi-Euroopan reissun, kun olin avustajana Ystävälleni, joka käytti sähköpyörätuolia...matkalla oli mukana toki se "tavallinen"...ja hotellissa miljoona porrasta, vaikka nimenomaan oli tilattu hotelli jossa pyörätuolilla pääsee...
"Tasokas" oli hotelli, tavarahissillä vietiin syömään kertakaäyttölautasilta....
Jätimme sen hotellin ja saimme paremman, tosin kauempana keskustasta...
Mutta, loppu hyvin, kaikki hyvin :)
Mukavaa sunnuntaita!
tuksu