perjantai 29. lokakuuta 2010

Paikka auringossa

Yksi hetki mikä pitää kokea Teneriffalla on illan hiljainen hetki. Sitä parempi on itse asiassa vielä aamuhetki. Yksikään sisäänheittäjä tai kauppamies ei ole myymässä tai tyrkyttämässä mitään, saat kävelä ihan vain rauhassa katselemassa maisemia.


Oli kyllä yksi asia, jolle me saatiin nauraa koko viikko: mummot ja vaarit, jotka käyvät varaamassa uima-altaalta itselleen paikat. Seitsemän aikaan aamulla tulee miehet putsaamaan altaan ja noin kahdeksan aikaan he alkavat levittää aurinkopetejä uima-altaan ympärille. Siinä tienoilla mummot ja papat hyökkäävät myös uima-altaalle laittamaan itselleen aurinkovuoteen mieluisalle paikalle, laittavat pyyhkeen siihen päälle ja häipyvät maisemista. Menevätkö aamupalalle vai herättämään muita, en tiedä. Sitten jonkin ajan kuluttua he tulevat takaisin paistattelemaan päivää ja ovat siellä aika lailla koko päivän.

Talon ohjeissa itse asiassa lukee, ettei aurinkovuoteita voi varata loputtomiin ja meinattiin monta kertaa mennä kiusaamaan ihmisiä tällä pykälällä, mutta ei me sitten kehdattu. Jos se paikka auringossa on niin tärkeä, pitäkööt. Olemme saarella, jotka ympäri kiertää lukuisia hiekkarantoja, kyllä nuita paikkoja auringossa löytyy.


Ihanaa keskiviikon jatkoa kaikille!

- Jaana

7 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihania kuvia!
Niin tuli kaipuu lämpimään noista kuvista 8)
Vasta maaliskuussa olitiin reissussa,
mutta taas niin mieli halajaisi jonnekin lämpimään. Jospa sitä ensisuoden puolella jotain keksisi ,D
Mukavaa viikonloppua!
-päivi-

HannaKarmiini kirjoitti...

Melkein on jo unohtanut, miltä valo ja lämmin tuntuvat. Nauttikaa siellä!

Marielisa kirjoitti...

Kivoja kuvia! Oliko teillä hyvät ilmat siellä?

Täällä mielessäni laulelen Marionin laulua Eviva Espanja...eikä vähiten siksi, että meilläkin on talvilomavaraus tehtynä sinne, tosin ei turistirannoille vaan toisaalle. ;))

Katja kirjoitti...

Ihana kuva sinusta tuolla altaalla.
Tunnelmallista viikonloppua!

Ruusa kirjoitti...

Mäki haluun!!!!

:)

Jaana kirjoitti...

Nuita allaskuvia oli enemmänkin ja mielestäni ehkä vielä parempiakin, mutta mies kielsi laittamasta niitä! =D Olisi ilmeisesti pitänyt muuttaa blogin luokitus siinä vaiheessa vähintäänkin K-15/K-16. Kuitenkaan ihan K-18 ne eivät olleet.. =D

Mutta onhan se ihan hyvä, ettei "kaikkea" paljasteta, vaikka hyvin avoin ja ulospäin suuntautunut olenkin =D

Ahti kirjoitti...

Voisitko yrittää puhua sitä Makea ympäri? Voisit vaikka kehua, miten hyvän valinnan hän on tehnyt, kun on Sinut valinnut puolisokseen! Kelpaisi Sinua esitellä blogivierailijoillekkin!