tiistai 21. syyskuuta 2010

Puhtaasti eläinpostaus: Siiliä ja koiria

No voihan nenä... ei ole tarkoitus hukuttaa teitä tänään eläinpostauksiin... kikkailin jotakin ja vahingossa julkaisin toisenkin eläinaiheisen postauksen. Lupaan, että huomenna on jotain ihan muuta kuin eläimiä! Malttakaa vain odottaa sinne asti!

Siinä välin sitten kuvia kuluneelta kesältä, kun meidän takapihalla bongattiin siili. Siinä oli niin kaksi- kuin nelijalkaisillakin ihmettelemistä.

4 kommenttia:

Marielisa kirjoitti...

Eläinpostaukset on kivoja!
Ihana piikkipallero :)

Meillä koirapojat on ihan hulluna siileihin, ne haistaa kyllä heti jos/kun pihassa sellainen on mennyt. Toinen uskaltaa ottaa suuhunkin ne, mutta toinen vain haukkuu takapuoli pystyssä niille. ;)
Meillä oli kesällä siili sisälläkin, mutta se olisikin jo oma tarinansa...

Mukavia syyspäiviä Kainuunkadulle!

Jaana kirjoitti...

Meillä Santtu ei uskalla enää pistää kuonoansa siilin lähelle kun joku kesä takaperin se sai siilin piikin pistosta jonkinlaisen lihansyöjäviruksen. Santun koko nokan päällinen oli kuin pommin jäljiltä ollut kraateri. Antibioottia makkaran sisään ja lääkekuurille, kyllä se palautu takaisin, mutta edelleenkään Santtu ei tykkää, kun sen nokan päällistä käsitellään. Taisi jäädä pahat muistot. Samoin kun se edelleen ei tykkää haavanpuhdistusaineista, joita silloin suihkuteltiin nenän päälle.

Sinä kesänä Santtu oppi monta asiaa =D

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Voi, eläinpostaukset ovat ihania.
Siili on niin söötti. Harmillista kun meillä ei ole siilejä, vaikka haja-asutusalueella asutaankin.
Mukavaa viikkoa:)

Pau kirjoitti...

Toooosi hauska kuvakertomus:)