keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Kuopion reissu

Eilen käytiin sellaisella ex tempore matkalla Kuopiossa. Lähdettiin aamusella, otettiin koirat mukaan ja ei minkäänlaista suunnitelmaa. Ainoa suunniteltu juttu oli vierailu Maken siskon luona.

(Oli ihan pakko laittaa päivän asu -kuva, kun sain tosi ihanan uuden hatun Hennes & Mauritzilta. Mistä se johtuu, että 40-luvulla katsottiin kummasti, jos joku ei pitänyt hattua, mutta nyt katsotaan kummasti, jos joku pitää... Minun mielestäni hatut ovat ihania! )


Koska koirat oli mukana, jouduimme pysähtymään Kajaani - Kuopio matkalla vähän tavallista useammin. Mikäs siinä, kauniita maisemia matkalla on, mutta kun tarkoituksena oli kuvata kaunista metsää, matkalta löytyi jotain ihan muuta...


Näistä kuvista on luonnon kauneus kaukana! Olisi kait vaatteille ja rakennusjätteille muitakin paikkoja löytynyt kun metsän siimes!

Sitten napsin ihan muuten vain muutaman kuvan metiköstä...

Kuopiosta löysimme tällaisenkin nähtävyyden. Ihmettelen kovasti, miksei tällaiselle kohdalle ole laitettu turva-aitaa. Pudotusta on kuitenkin sellaiset 10 metriä alaspäin. Täytyy sanoa, että pahaa teki olla ottamassa nuita kuvia kun korkean paikan kammosta kärsin. Mieskin naureskeli, kun kontillani kalliolla olin ja käsi ojennettuna pitkälle kameran kanssa. Silmät kiinni napsin valokuvia vesisateessa... saattoihan tuo olla ihan naurettavan näköistä... =D

Koirat olivat kyllä tosi väsyneitä reissun jälkeen. Santtu yleensä ei nuku sängyssä, mutta siihen se simahti kun saunalyhty.


Ja sitten ne tuliaiset... Kirppikseltä löysin tällaiset kynttilän jalat neljällä eurolla kappale (kassalla sain vielä vähän alennusta, yhteensä 6 euroa). Nämä jos esim. spreijais valkoiseksi ja alkaisi keräillä enemmänkin näitä.

Äidille taas Agatha Christietä ja Makelle peli

Jos opettelisin verhoilemaan... Keittiön tuolissahan oli se vanha lakana kangas, joka ajan saatossa on repeillyt kovasti. Nyt ostin nastoja, jos joskus korjailisi ne rakkaudella.

Ja Amanda B. Ihana! Vähän joulukoristeita, vähän sydämiä, kynttilämansetteja ja jälleen yksi metallinen taulu. Näille tauluille vain pitäisi kehitellä joku hyvä paikka.

Mutta nyt alkaa Jaanan vapaapäivä.. minne sitä huomenna suuntaisi?

- Jaana

PS. Joulublogia on taas päivitelty... Nyt siellä on suunniteltu joulupakettien koristeita...

Niin ja istun tässä läppärin ääressä uudet silmälasit päässä... Pitäisi varmaan ottaa kuva näistä, jotta tietäisitte mihin päädyin.. 8D

4 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Jänskä postaus :)
Oliko ne roskia siellä metsässä?
Tuliaisia innolla odotellen,
Hipsu

ps. Paviat näyttää niin hyvältä sinulla, minäkin tilasin kokeiluun ne ruskeana ja punaisena ja muutamat muutkin, Paviat oli parhaat, muista ei yhtään mikään hyvä. Päätin silti, etten vielä tilaa, kun nyt tipahtelee noita silmälasiliikkeiden mainoksia kera alennusten postiluukusta :). Taidan lähteä sovittelukierrokselle jonain kauniina päivänä :) kun vaan saisin aikaiseksi.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Täälläkin Bloggeri tökkii.
Kyllähän on roskaa metsässä.

Odottelee tulias kuvia ;)

Mukavaa viikkoa sinulle!

tuksu kirjoitti...

Tökkii täälläkin :(
Mutta hienoja kuvia sulla taas, jännä postaus:)
tuksu

Ahti kirjoitti...

Haluu kehyskuvia usealta eri kantilta!