lauantai 20. helmikuuta 2010

Vilukissa / Needing something extra warm

Olen pitänyt itseäni tähän asti koiraihmisenä. Minulla on ollut aina koira ja rakastan koiria valtavasti. Mutta nyt minusta on kehkeytynyt kissaihminen. Olen ymmärtänyt kissan syvimmän olemuksen: Nauttia kevään auringon säteistä muhkeiden villapaitojen alla / päällä / sisässä torkkuen ja haaveillen kaikista herkuista. Olen juuri niin kuin Elviira. Nämä järjettömät pakkaset pakottavat kaivamaan paksuimmatkin villapaidat esille ja en haluaisi millään nousta untuvapeiton alta pois. Ainut, johon haluaisin sen vaihtaa on ikkuna paikka patterin edessä, kun auringon lämpö vähän paistaisi ikkunoiden läpi. Ja kuppi kuumaa kaakaota tai glögiä, sitä on saatava!

Oikein MAUkasta viikonloppua kaikille!

- Jaana


I've considered myself a dog person. I have always had a dog and I love dogs tremendously. But now I think it has grown into a cat person. I truely understand the deepest essence of the cat: Enjoy the spring sun's rays over / on / inside a really big and warm sweater while dozing and dreams of all the delicacies. I am just as Elviira the cat. This senseless cold weather forces to dig out sweaters and I don't want to come out under a duvet. The only thing I am willing to chainge it for is a window seat in front of the radiator, the heat of the sun shine through the windows. And a cup of hot chocolate or mulled wine, it must be!

I wish you all a PURRfect weekend!

- Jaana

5 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Sinä sen sanoit.tunnustaudun kissaksi minäkin :D MAUkasta viikonloppua täältä Pullan ja Nisun maailmasta!

PaaPii kirjoitti...

Meiltäkin löytyy kotoa kissa :) Ihanaista viikonloppua sinullekin!

Bralliz kirjoitti...

Hi!

I can't understand a word of what you have written, but i can see the picture! And it is Sooo CUTE!

have a nice weekend!

xo alice

Hipsu kirjoitti...

Teillä on kissakin?
Voi että :))
Minä ottaisin kaikki maailman ihanat eläimet kotiin, jos vain saisin siihen luvan. Tulevasta koirastakin on keskusteltu jo muutama vuosi ja nyt viimein heinäkuussa olen saamassa tahtoni läpi.

Onneksi lapsuudenkodissa sain kokeilla kaikkia mahdollisia eläimiä ilman rajoituksia ja sen jälkeen ensimmäisessä kodissani :D.
Enkä täten ole jäänyt mistään paitsi :D.

Hipsu kirjoitti...

Suloista sunnuntaita! ♥
(Unohti toivottaa Hipsu)