maanantai 25. tammikuuta 2010

Kreikkalainen salaatti ja rauhoittumishetki / Creek salad and time to calm down.

Voiko olla ihanempaa kuin kotiin palatessa aukaista vain jääkaappi, saada sieltä heti jotain valmista ruokaa, istahtaa alas ensimmäistä kertaa päivän aikana ja alkaa suunnitella jotain suurta. Tässä tapauksessa posti oli tuonut tilaamani valokuvat ja piti alkaa suunnitella valokuvaseinän toteuttamista.

Ihanaa ja rauhaisaa viikon alkua jokaiselle!

- Jaana



Can there be anymore lovelier way to come home then notice that there is something already made food in the fridge, just sit down for the first time in whole day and start to plan something big. This time the big means that post brought my ordered photos so I could start planning my photo collage wall.

I hope you all have a lovely week ahead of you.

- Jaana

2 kommenttia:

Ouna kirjoitti...

Aijai, hyvältä näyttää! Nami! ♥
Ne minun kollaasit on koulutöitä, niihin on vain keräilty erivärisiä huoneita/tiloja, hahmotettu missä ja miten väriä on käytetty, mutta voihan varsin hyvin haavekollaasinkin tehdä noin lehdistä leikkelemällä :),
oikein hyvä idea siis! :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Minullakin on aina kamala nälkä, kun tulen kotiin. Pää ei kestä kovinkaan pitkään ilman ravintoa. Valokuvaseinästä tulee varmaan kiva. Meilläkin oli jossain vaiheessa mustavalkoisia kuvia koko seinä täynnä, mutta ei enää.