tiistai 26. tammikuuta 2010

Ennin päivä / Ennis nameday

Kaikkia, myös perheen pienimpiä, pitää aina juhlia! Tammikuussa vietetään Ennin päivää ja pitihän meidän tarjota eläimille jotain hyvää sen kunniaksi.

Useamman eläimen ruokkiminen on oma lukunsa aina. Pitää miettiä, kenelle antaa ensimäisenä, missä se syö, jottei muut hökäleet käy syömässä annosta sillä välillä. Nyt tietysti puhun kissasta. Kissalla on vaarana, että joku koirista käy syömässä sen annoksen. Ensin siis ruokittiin kissa oikein herkkuaterialla. Sitten annettiin koirille herkut.

En ymmärrä, mikä hoppu nuilla tytöillä aina on, ne hotkivat ruokansa menemään varmaan enempää makustelematta, jonka seurauksena minun pitää pitää Santun puolia, ettei tytöt syöksy Santun lautaselle, Santtu kun on oikea kulinaristi.

Mutta kaikista hauskinta oli se, että sillä välin kun jopa Santtu oli syönyt oman annoksensa, Elviira oli vasta puolivälissä.

Taitaa pitää paikkansa, että kissat ovat oikeita nautiskelijoita. Voi jos itsekin muistaisi aina välillä pysähtyä nauttimaan kaikista pienistä asioista...

Toivottavasti kaikilla muilla on miellyttävä viikko menossa toivoo

Jaana




I strongly believe that even the smalles creature deserves a little celebration at times. At January Enni has a nameday and we desided to give a little bit treat to the animals.

First we gave a cat a delish delight. Then the dogs. The Girsl were so excited about the food that they ate up they dinner faster then you can say Delish Delight. I had to protect the biggest dog, Santtu, who enjoys his supper in no hurry.

But the funniest thing is that even when Santtu was done the cat was still eating. She enjoyed her supper in peace. I think its true what they say about cat, they are truely hedonists.

I wish I could remember to enjoy even the small things.

But I hope every one has a pleacing week, love

Jaana

2 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Oi miten kauniin blogin löysin. Kivoja juttuja täynnä!

Nicole kirjoitti...

Oi kuinka ihana kissa! Kiva, että Enni sai juhlia päivänsä herkkuaterialla ;).

Mukavaa viikkoa sinullekin!

Nicole