torstai 21. tammikuuta 2010

Kaaos / Chaos

Katselin juuri eilen Family Livingin juttua kotiintulosta, kun koira oli tehnyt tuhojaan. Tänään töiden jälkeen pääsin itse todistamaan vastaavaa ihan livenä.

Joka kerta kun koirat jäävät yksin huoneistoon, laitamme pari ruokapöydän tuolia, pienen lipaston ja liimapuulevyn olohuoneen oven eteen. Tänään mieheni laittoi vielä imurinkin tuolien päälle. Silti Ellu oli niin sitkä, että paineli kaikkien läpi tekemään tuhojaan.

Eilen kävimme vielä Terrassa ja pitkään mietin, raaskinko ostaa esikkoja, jotka oli euron kipale. Mieheni houkutteli ostamaan ja en minä hirveesti tainnut hanttiin pistää. Naureskelin vain mielessäni, että kolme euroa menee ihan hukkaan, kun tapan ne kuitenkin alta aika yksikön. Kuinka väärässä olin. En minä ehtinyt edes suunnitella niille mitään kun Ellu jo eilen oli kiskonut kukkia irti ja tänään se oli tehnyt selvää jo ruukustakin.
Lankakeränkin (itse asiassa kaksikin) se oli löytänyt ja onnistunut toisen kieputtamaan porrasjakkaran ympärille. Ja roskis oli luonnollisesti revitty. Olisi kumma jos se ei olisi revitty.

.. On se ihana tulla aina kotiin.. 

- Jaana









Just yesterday I saw a story of mess made by dog in blog Family Living. Today I get to witness this total demolition myself.

Everytime the dogs are left alone we put couple of chairs, small drawer and one wood shelf at the door. Today my husband even put a vacuum cleaner on top of the chair. Still the youngest dog get herself behind the chairs and made total demolition in the livingroom. All my new flowers were gone (bought yesterday), the yarn balls torn up, trash all torn up...

It's so wonderful to come home...

- Jaana

1 kommentti:

Kristiina kirjoitti...

Just näin! ennen joulua Nelma söi hyasintit...joo multaa oli matolla ja joka paikassa. kukat on sen lemppareita. Hyvät hermot sulla,vai?