torstai 2. lokakuuta 2014

Joulu tulee... kauppoihin ainakin.


Kun käy kaupoissa, ei voi olla huomaamatta, että joulu lähestyy. Sokos Herkussa oli jo punaiset kynttilät ja glögit esillä ja Prismassa oli hyllyyn tullut jo jouluoluet. Töissäkin alkaa jo joulu näkyä. 


Erikoinen uutuus oli musta tekojoulutähti. 




Uskoisin, että noista korkeista (suurinpiirtein polvenkorkuisista) seisovista kynttiöistä tulee varmasti hitti tänä vuonna (uskoisin ainakin monesta blogista löytyvän kohtapuoliin... ;D). Jos vanhat merkit pitää paikkaansa, nuo loppuu kesken jo pitkälti ennen joulua. Pitää saada muru puhuttua ympäri, että meillekin ostettaisiin tuollainen valkoinen jouluksi. Se näyttää aika hauskalta.



Nyt alkaa jo mieli hahmotella joulua, mutta yritän pysyä nahkoissani. Sitä ennen olisi tiedossa Halloween ja marraskuussa vielä murusen "Novemberfest" eli olutjuhlat. Pitäisi vielä vähän aikaa malttaa joulujärjestelyiden kanssa. 

Christmas is coming fast, to the stores at least. I found something very interesting from IKEA the few days ago: there were these really high (knee high) LED candles you can place in the floor. I'm pretty sure these will be blog hits during this fall / winter / christmas. 

- Jaana

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hei noi alimmaiset joulukaupungithan näyttää kivoilta! Onkohan ne sähköllä valaistu vai kynttilöillä? Näyttää sähkövalolta. (Ja kynttilät saa tässä puuhkahäntätaloudessa unohtaa muutenkin...)

Sari kirjoitti...

Ihania joulunaloituskuvia! Kyllä tässä taas jo alkaa mieli piristyä kun voi alkaa miettiä joulujuttuja!

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihania kuvia.
Kyllä se joulu lähestyy, minä olen neulonut jo kuudet polvisukat joululahjoiksi ja eilen ostin kirjoja lapsenlapsille joulu- ja synttärilahjoiksi. Joululahjalistat olen jo tehnyt eli ei ole kuin nettiostamisen vaiva.
Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua!
-päivi-

Jaana kirjoitti...

Anne: ne toimii led-valoilla, joten puuhkahännät saavat rauhassa tehdä tuttavuutta, eikä viiksikarvat pala. Kuulin vielä sisäpiiritietona, että kannattaa pitää kiirettä, on myyty jo kuulemma todella hyvin!

Riitta kirjoitti...

Itseäkin kutkuttais laitella jo nyt pikkuhiljaa joulua kotiin, mutta tänä vuonna aiotaan pitää eka kertaa kunnon aikuisten Halloweenit, jota pitää ensin laitella kotiin näkyviin ;) Ilosta viikonloppua ♥