torstai 28. elokuuta 2014

Leffailta

Komentoora kysyi, vieläkö minulla on elokuvia. Vastaus on yksinkertainen: vielä. Ja Paljon. Muuttaessani Kuopiosta Tampereelle tein jo karkean jaon elokuvissa: haluan katsoa vielä ainakin kerran ja Kajaaniin säilöön menevät. Pitkään meni, että pääsin vihdoinkin katselemaan taas elokuvia, mutta nyt kun vähitellen laatikoita alkaa kantautua kotiin asti säilytyksestä, olemme ottaneet murun kanssa urakaksi katsoa niitä läpi, jotta saamme tietää, mitkä jatkaa meillä vielä säilytyksessä ja mitä etsivät itselleen joskus uuden kodin. 

Vaikkakin meillä on uusi hieno TV-taso ja kirjahylly tulossa käytävään, yllättävän paljon tilaa DVD:tkin vie, varsinkin kun yllätyksekseni kovin paljoa ei DVD:tä mene Beståseen. Juuri sellainen hankala korkeus DVD:issä, ettei mene kaksi päällekkäin, eikä kolme peräjälkeen. Lisätila olisi erittäin tervetullutta!

Mutta nyt, ihanaa torstainjatkoa kaikille! Lohduttaisin itseäni muuten sillä, että viikonloppu on tulossa, mutta kun olen koko viikonlopun töissä, ei se paljoa lohduta. Mutta kaikille muille, ihanaa loppuviikkoa!

- Jaana



Ei kommentteja: