keskiviikko 22. tammikuuta 2014

New Orleans, päivä 4.

Asuinalueemme






Paikallisia herkkuja. Vähän niin kuin munkki, hiukan kevyemmän tuntuinen, mutta kuorruteltu todella voimakkaasti tomusokerissa. Ei mitenkään helposti syötävä herkku, mutta herkkua se todellakin oli. Ja samalla uusi tukka pääsi kuvaan!


French quatersissa



Living statue


Paraati



St Louis Cemetery nro 1 eli ensimmäinen hautausmaa New Orleansissa. Valitettavasti paikka oli kiinni, kun emme hoksanneet katsoa aukioloaikoja, joten parempia kuvia ei tältä legendaariselta hautausmaalta saatu. Tällä hautausmaalla on kuvattu muun muassa Veren Vangit, joten täällä olisin todellakin halunnut käydä. 



Treme





Uuden New Orleansin puolella: Superdome 



Harvinaista herkkua: Todella komea viherhylly kaupassa



 

Todella erikoinen kirkko /luola asuinalueemme läheisyydessä



Asuntomme (taaempi valkoinen talo)

Päätimme vielä viimeisenä iltana herkutella aidolla paikallisella herkulla: kreoliruualla. Alla on stuffed green pepper bells eli täytettyjä vihreitä paprikoita. 


Jotain, jonka nimeä en muista (etoufee tai sitten joku muu ruokalaji...). Lautasella oleva tapaus oli pala rapua. Mukana myös makkaraa. 


kalkkunan kaulaa (oli muutes todella hyvää!), keitettyä siansorkaa ( ei niin hyvää) ja jotain paellan tyyppistä, jonka nimeä en muista.


Jälkiruuaksi Cajun dill gator-tators eli Cajun-maustettuja tilli sipsejä ja vähän erilaista cokista. 


Ja tässäkin niin kuin aikaisimmissakin päivityksissä: jospa tarkemmat tekstit saan sitten paikalleen, kun inspiraatio taas iskee... Ihanaa viikonjatkoa kaikille!

- Jaana

2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Mielenkiintoisia kuvia!
Hyvää viikonjatkoa myös Sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että olet taas "kartalla" ja kiitos, että kerrot tuosta reissustasi! Kyllä täällä myös tuon reissubloggauksen jälkeen halutaan kuulla mitä sinun kodin rempalle kuuluu ! :D
T.Komentoora