Halusin pitää tavoistani vieläkin kiinni ja juhlia erikoisia juhlapäiviä maailmalla. Viides päivä toukokuuta tunnetaan Meksikon kansallisjuhlana Cinco de Mayona ja sen kunniaksi murun kanssa teimme meksikolaista ruokaa: enchiladoja. Jälkiruuaksi maissilastuja. Lisäksi löysin Pinterestistä mielenkiintoisen kastikkeen: cilantro - lime dressing eli korianteri-lime -kastikkeen, joka luokiteltiin hyvinkin meksikolaistyyppiseksi, joten pakkohan sitä oli kokeilla!
Pieni muotoista oli juhliminen, mutta jospa joskus tulevaisuudessa meillä on murun kanssa aikaa valmistella "juhlia" vähän enemmän. Mutta mukavaa oli herkutella teeman mukaisesti pitkästä aikaa.
Tämä tyttö jatkaa vapaapäivän viettoa! Ihanaa keskiviikkoa kaikille!
- Jaana
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti