lauantai 23. helmikuuta 2013

Työpisteen muodonmuutos

Makuuhuoneen työpiste käy läpi suuria muutoksia. Tieto haastattelusta kannusti minua saamaan työpiste edes johonkin kuntoon. Seinätarroja en ehtinyt tilata ja ihan sellaista ei seinästä tullut, kuin suunnittelin  ja eilen näytin, mutta ainakin se on tällä erää suht valmis. Täysin tyytyväinen en kuitenkaan siihen ole muutamista eri syistä, mutta onpas ainakin jotakin mitä jatkaa myöhemmmin. 

Ensimmäinen kohta, josta en pidä on se, miten verho ja juliste ei ole samaa tyyliä. Verho on hyvin klassisen tyylinen ja juliste on taas enemmän pop-tyyliä. Lisäksi mustapunaiseen ei ihan tuo turkoosin värinen maapallokaan sovi. Lisäksi tuoli tuntuu olevan jotenkin väärää tyyliä, musta väri sopii hyvin, mutta tyyli on vähän väärä. 

Työpiste tulee siis vielä vähän elämään, katsotaan, mihin se muuttuu vielä tulevaisuudessa. Lisäksi pitäisi vielä löytää pöydän alle sopiva tv-taso/hylly, johon saisi kaikki elektroniikkalaitteet laitettua pois pöydältä. Sitä siis metsästämään seuraavaksi. 



Mutta nyt ihanaa lauantaita kaikille lukijoille. Itse vielä Porissa seikkailen, jospa täältäkin vielä kuvia jossain vaiheessa laitetaan tulemaan. 

- Jaana


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivahan tuo on.Mites inssi meni?

Sirpa kirjoitti...

Hei! Nytki ihan kivalta näyttää mutta on myös kivaa suunitella koko ajan eteenpäin:)
Mukavaa lauantai-iltaa!
erkuin Sirpa