torstai 1. marraskuuta 2012

Ja voittaja on...

Jeps, viikko on mennyt, niin ettei ole edes huomannutkaan. Milanossa tuli vanhettua vähän. Tuli syötyä paljon. Reissattua hiukan. Mutta niistä lisää, kun viikonloppuna (eli huomenna!) menen murun luo ja pääsen viimein käsiksi reissusa otettuihin kuviin! Viikonloppuna pääsette te muutkin siis matkaan mukaan!

Mutta sitten itse asiaan! Voittajaksi lottokone arpoi...


.. JAANAN! 

Täytyy sanoa, että siinä on henkilöllä hyvä nimi! Kuvastaa ilmiselvästi älykkyyttä ja kauneutta ja vaatimattomuuttakin =D Ja ei, en puhu nyt VAIN itsestäni! =D Jaana osallistui mukaan seuraavanlaisella kommentilla:

 "Anonyymi sanoi...
Hei ! Liityin tänään jäseneksi. Blogisi on mielenkiintoinen ja mukava. Olet aito ja kiva ihminen ! Osallistun arvontaan ! Ja lämmintä syksyä Sinulle, toivottelee Sinulle
täältä Länsirannikolta toinen Jaana

24. lokakuuta 2012 8.52 "

Jaana, jos voit lähettää sähköpostia osoitteeseen jaanakauppinen@yahoo.com, niin annan sinulle lisätietoa, miten pääset tuhlaamaan mahtavaa palkintoasi. Ja täytyy tunnustaa, että tämä Jaana on todella kateellinen!

Onneksi olkoon voittajalle ja jospa viikonloppuna sitten jotakin muuta!

- Se toinen Jaana


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu!
Täällä odotellaan matkakuulumisia ja etenkin nelijalkaisten nykyisiä kuulumisia? Asuvatko ihan jossain muualla nykyisin???
T.Komentoora

Anonyymi kirjoitti...

Hei !

Samoin täällä Länsirannikolla odottelen kuulumisia ja matkakuvia.
Olen laittanut Sinulle myös sähköpostin, toivottavasti on löytänyt perille !
Terveisin toinen Jaana

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla edellisessä postauksessahan Jaana kertoi eläinten kuulumisia.

T: Elisa

Anonyymi kirjoitti...

Juu,nyt löysin nuo kuulumiset! Ei ne kyllä ole päivittäin blogia luettuna olleet minun mielestäni löydettynä, tai sitten olen huononäköinen :D
Nytkin huomasin vasta kun selailin blogia alaspäin kohdassa PS. Kun tuon kommentin luin. Anteeksi siis Jaana, kun kuulumisia olen nelijalkaisista tivannut. Niihin kun vaan tottui Kainuunkadulta asti ja muuttojutuissa oli porukat vielä kasassa!
T.Komentoora