maanantai 22. lokakuuta 2012

Jouluun asennoitumista

Murun ollessa täälä viime viikolla innostuin taas tekemään kaikenlaisia juhlavalmistautumisia. Kovasti joulupipareita leivottiin ja erilaisia glögejä maisteltiin. Poikkeuksena aikaisempiin glögimaistajaisiin, kävimme tutustumassa myös Alkon glögivalikoimaan. Ostimme neljä erilaista glögiä ja ensimmäisenä niistä maistajaisiin pääsi suklaaglögi. Edelleen voin hyvällä omalla tunnolla sanoa, että Valion Vaaleaglögi on edelleen suosikkini. 

Samalla kun teimme ruokaa ja leivottiin, innostuin taas tekemään itsetehtyä mysliäkin. Taas kävimme Punnitse ja Säästä -kaupassa ostamassa pussikaupalla pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä (ja hirvittävästi suklaalla kuorutettuja namuja!). Elämän pieniä iloja, ihana! 

Tänään on vähän kaihoisa päivä. Ajelin tänään toiseksi viimeistä päivää skootterilla. Huomenna on viimeinen päivä skootterikauttani ja "kesälomani" jälkeen alankin sitten kulkea Kuopion tarjoamalla julkisella liikenteellä .(Joka ihan rehellisesti sanottuna on kyllä syvältä, todella huonot kulkuyhteydet! Kun tein niistä heille valituksen, vastaus oli vain, ettei asialle aiota tehdä yhtään mitään. Minun työmatkani tulee julkisilla kestämään täältä Jynkästä Matkukseen tunnin, siinä ajassa kerkeän kävelläkin ihan saman matkan!) 

"Kesälomasta puheenollen" huomenna töiden jälkeen alkaakin lomani loppuosuus, illalla lähtee lento Helsinkiin, josta keskiviikkoaamuna lento Müncheniin ja sieltä jatkolento Milanoon. Torstaina sitten vähän vanhetaankin Milanossa, en vielä tiedä yhtään miten. 

Syntymäpäiväni kunniaksi (ja täyttääkseni blogiani puuttuvalla läsnäolollani) järjestänkin arvonnan. Siitä sitten huomenna lisää!

Nyt oikein ihanaa maanantai-iltaa kaikille!

- Jaana

PS. Koiruleiden ja kisulin kuulumisia, kun niitä niin kovasti kysellään. Eläimet päätyivät joku aika sitten isälleni hoitoon. Ja mitä olemme puhelimessa puhuneet, taitavat olla kyllä aika loistavassa hoidossa siellä. ei taitaisi Santtukaan enää tottua kävelemään takapihalle pissille, kun tottunut siihen, että autolla kuskataan sopivan pusikon luokse! Mutta eläimet voivat hyvin viimeisen puhelun pohjalta. 



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mihin hävinneet jutut kamuistasi?Onko niitä enää...vai muuttaneet takaisin Kainuuseen????
Tiedustelee Komentoora

Anonyymi kirjoitti...

mukavaa reissua Italiaan. Ja kiva oli lueskella eläintenkin kuulumiset.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi et kommentoi mitenkään miesasiaa?