tiistai 29. toukokuuta 2012

Koira kotia vailla...

Tähän tilanteeseen on tultu. Minulla ei valitettavasti aika eikä raha riitä näiden eläimien hoitoon. Hirveää tekee sanoa, mutta valitettavasti joudun luopumaan yhdestä lapsesta. Kotia etsisi meidän superjulkkis Ellu. Ellu on hyväntahtoinen hölmöläinen, joka tykkää halimisesta. Pikkuisenkin kun rapsutat, ei hän halua irtaantua sinusta ollenkaan. Niin helposti saat elinikäisen ystävän. Ja sängyssä hän tykkää nukkua ehdottomasti sinua vasten tiiviisti nukkuen, mieluiten vielä peittosi päällä. Illalla on kyllä mukava nukahtaa myös peiton alle, jos sinne päästetään. Kaikella rakkaudella voin sanoa, että tämä tyttö on koirien Sven Dufva "Älyä kyll’ ei Dufvalla lie liiaksi ollutkaan, pää huono oli”, arveltiin, ”mut sydän paikallaan." Eli vähän ehkä hassuttelija tämä meidän tyttö, mutta lempeä kuin mikä. 

Ellu on syntynyt 15.9.2009 Kuhmossa eli ikää Ellulla on nyt sellaiset 2 vuotta ja 8 kuukautta. Ellu on niin sanotusti SeRoPi eli SekaRotuinen Piski, joka on ajokoiran ja norjanharmaan hirvikoiran rakkauden tulos. Pentuja ei ole koskaan teetetty, ei ole leikattu, ei ole rokotettu. Ei ole hirvittävästi ulkopuolisten koirien kanssa ollut tekemisissä, mutta perheen sisällä olevien koirien kanssa tulee toimeen. Niiden koirien, kenen kanssa Ellu on ollut tekemisissä, ei ole ollut ongelmia. Ellu ei ole mustasukkainen omistajastansa, vaan tutustuu mielellään uusiin tuttavuuksiin. Kävelevät ne sitten kahdella tai neljällä jalalla. Tulee toimeen myös kissan kanssa, joskaan kissa ei tule Ellun kanssa toimeen.. =D 

Valitettavasti liikunnan puute näkyy Ellun kropassa, hän on tukevarakenteinen, joku voisi jo vähän lihavaksikin sanoa, mutt minä puhun isoluisesta.. vähän niin kuin omistajansakin. Tykkäisi olla varmasti pitkiäkin aikoja pihalla, katsellen mitä pikkulinnut tekee ja ympäristöä tutkien, mutta valitettavasti raja-aidat ovat vähän venyvä käsite. Siispä kotiin, jossa on hyvät aidat pihan ympärillä. Pystyy myös olemaan kerrostalossa, siitäkin on kokemusta, en ole saanut valituksia siitä, että haukkuisi. 

Jos sinä haluat pelastaa Ellun tylsältä elämältä ja antaa sille iloisen perheen, joka jaksaa leikkiä ja lenkitellä sitä, laita ihmeessä joko tekstiviesti numeroon 050-5237423 tai sähköpostia jaanakauppinen@yahoo.com

Kiitos!

Niin ja Elluhan on superjulkkis.. Elluhan tuli silloin kesäkuvakisassa kolmanneksi jäätelötikun kanssa. Ja Kameralehden sivuillakin on nähty!

- Jaana











10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ollaankin näköjään Ellun kanssa lähtöisin samalta kylältä :). Uusi kulkupelisi on todella hieno, kelpaisi nimittäin minullekin!

Aurinkoista kesää sinulle!

-Katja-

Anonyymi kirjoitti...

Ellu on kainuun tyttöjä.

Ruusa kirjoitti...

Voi Ellu.. :/
Minä ottaisin Ellun ellen olisi allerginen :/

Laitan ilmoitusta Kainuun kavereille :) Ellu on ihana.

ikki kirjoitti...

Laitanpa vinkkiä ystävälleni. Voi olla, että hakumatka vain on vähän pitkä...ovat autottomia.
Rahnutukset!

Tiia kirjoitti...

Laitoin eilen sähköpostia mutta vastausta ei ole ainakaan vielä tullut.. :)

Anonyymi kirjoitti...

heipä hei. mitä kuuluu? joko Ellu on muuttanut?

Anonyymi kirjoitti...

Heipat!
Missä mennään kesäkuussa ennen Juhannusta? Siis Ellun ja Sinun suhteen ? Miksi olet niin hiljaa?
Kesäterkuin,
Komentoora

Maisa kirjoitti...

Haloo ,mitä kuuluu??kaikki hyvin? Skrivailepa taas...

Anonyymi kirjoitti...

Meidän Ellu? Jaana?

Mirja kirjoitti...

Voi mikä kultaisuus! Ihana! Toivottavasti hän sai hyvän kodin.