perjantai 23. joulukuuta 2011

Uuden Kodin Kylpyhuonen hahmottuu

No Huh-huh!

Tarinaa olisi niin paljon etten tiedä mistä aloittaisin! 4 päivässä on ehtinyt tapahtua niin paljon! Aloitetaan vaikka alusta!

Eli maanantaina lähdimme Kuopioon rekrytoimaan uusia Ikealaisia. Enempää en asiasta sano, muuta kuin että tapasin aivan ihania ihmisiä! Kiitos heille jokaiselle! Aamusella käytiin myös hakemassa avaimet uuteen kotiin, jotka annoin samantien Makelle. Make pääsi siis tutustumaan uuteen kotiimme ennen minua. 

Päiväni oli pulkassa aikaisemmin kuin uskoin ja yritin soittaa Makelle monet kerrat. Makella oli akku loppunut kännykästä enkä saanut häntä mitenkään kiinni. Siinä sitten, hataralla muistikuvalla Kuopion kaupungista, lähdin etsimään keinoa päästä kotiin, josta en tiennyt kuin suurinpiirtein suunnan ja osoitteen. Räntäsateessa seikkailin pitkin Kuopiota kunnes löysin viimein oikean bussipysäkin ja bussin. Jokainen, joka vähänkään tietää minun temperamentin, voi kuvitella, että tässä vaiheessa räntäsadekaan ei hirvittävästi viilentänyt minun tunteita kun kihisin kiukusta kävellessäni korkokengissä sinne tänne. Onneksi bussipysäksiltä oli kotiin vielä muutamia satoja metrejä ylämäkeä, joten se sitten viimein hillitsi tunteita eikä minulla ollut enää voimia kiukutella enempää =D

Viimein siis pääsin uuteen kotiin. En tiennyt olisiko pitänyt olla iloisesti yllättynyt vai pettynyt, kun asunto olikin aika hyvässä kunnossa. Olin haaveillut jo vähän sellaisesta huonompi kuntoisesta, jotta olisin saanut hyvällä omatunnolla kaadella seiniä jo valmiiksi. Valitettavasti kylppäri oli rempattu iki-ihanalla mintunvihreällä vuonna 2003 ja keittiö oli remontoitu laadukkaalla muovilla samaanaikaan. Periaatteessa siis OK, mutta silti... vielä ei siis kaatunut yhtään seinää, jäimme miettimään seuraavaa liikettä. 

Make kertoi, että hänellä oli ollut vähän seikkailua myös kun pääsi kotiutumaan. Koirat oli kaikki lähteneet sen kolmen eri ilmansuuntaan samantien kun auton oven oli aukaissut ja niitä piti sitten siinä keräillä. Juuri kun koirat oli saatu kasaan, oli kissa karannut ja juossut kuin persielle ammuttu karhu vain suoraan paniikissa ja alkanut huutaa sitten täyttä kurkkua jossakin vaiheessa. Meidän kissalla ei ole kovin paljoa tuota seikkailunhalua... Mutta ei se mitään. Sainpas kerrankin Elviirastakin sylikissan, kun se oli niin läheisyyden kaipuinen koko reissun ajan. 

Siskoakin nähtiin yksi päivä ja onnistuimme unohtamaan hänelle tulevat lahjat Kajaaniin.. tiedossa on siis Varkauden reissu vielä pyhien jälkeen. Samoin näin omaa Ihanaa kummityttöni Paukkua =D Voi kun oli kasvanut jo isoksi! 

Viimein kuin tulimme sitten kotiin, oli kotona odottamassa jos jonkinlaista kirjettä ja kirjasta. Eräs niistä kirjoista oli sitten Kamera -lehdeltä. He olivat laittaneet kaikille Vuoden kuvakilpailuun osallistuneille palkinnoksi kirjan, jossa oma kuva sitten komeili. Oli ihana, ja meidän kuva oli vielä todella isolla, IHANA!



Sitten vielä jotain muutakin ihanaa tapahtui töissä, mutta siitä en vielä kerro =D Pitäähän joulun alla olla aina vähän salaisuuksia! Siitä sitten joskus vähän enemmän!

Mutta kuikastaas vähän tuonne tulevaan kotiin. 

Alkuperäinen



Mitä tulee tapahtumaan



Ikea ostoslista =D



Inspiraatio


Mutta nyt, oikein ihanaa joulua kaikille lukijoille!




6 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Olipas ihana postaus! Ja jännitystä on ilmassa :) tuskin maltan odottaa :)
Oikein leppoisaa Joulua sinne :)
tuksu

mimon mami kirjoitti...

Rentouttavaa joulunaikaa!

Ahti kirjoitti...

Jaana-tontulle Hyvät Joulut vielä kerran!

Ruiskaunokki kirjoitti...

Rauhaisia joulunpyhiä ja kaikkea hyvää vuodelle 2012! :)

Ahti kirjoitti...

Palaan vielä takaisin.
Tietämättä enempää saunasuunnitelmistasi, meille Taivalkoskelle aikoinaan tilasimme kylpyhuoneeseen ns. kylpyhuonesaunan. Se toimi ja riitti meille kahdelle ja joskus lapsenlapsillekin mainioisti. Sen pystyi itse kokoamaan, ainoastaan sähkömiestä tarvi tekemään pienet hommat. Minkäänlaisia lupia ei tarvinnut mistään anoa. Saunamme oli "saunastore"-mallistoa. Tässä linkki:
http://www.saunastore.fi/index.php?cPath=1_6_18
Suosittelen!
Ahti

Minä vain kirjoitti...

hei, samanlainen lamppu sulla haaveissa kun meidän vessassa on :-)minun pitäisi ostaa makkarin vaatekaappiin vielä muutama tuollainen lisää.