lauantai 17. joulukuuta 2011

Kotiuduttu loppuvuodeksi

Ihmeellinen surun ja ilon sekoitus on vaivannut minua pari päivää. Torstaina oli viimeinen päivä tälle vuodelle Espoossa ja jostain kumman syystä pieni kaiheus jäi vaivaamaan minua. Olen tainnut helsinkiläistyä tässä kuukauden aikana pahemman kerran... Nyt sitten vietetään loppuvuosi kotiseudulla poislukien ensiviikon 4 päivää, kun lähdemme Kuopioon tekemään töitä.

Ja Kuopiosta puheenollen... Minulla on nyt koti Kuopiossakin! Keskiviikkona kello 11 minun puolestani tehtiin paperit Kuopiossa ja nyt siellä on avaimet odottamassa minun nimeni kanssa. Pääsisin viimein katsomaan tulevaa kotiani =D Edelleenkään nimittäin en ole tulevaa kotiani nähnyt! Nyt sitten todellakin muistaa, miksi käydä töissä, kun lainaa on niskassa enemmän kuin tarpeeksi!

Mutta ennen kuin arki koittaa, palataan takaisin tähän päivään. Oli aivan ihana aamu, pistin musiikin soimaan heti aamusta ja jammailin ja laitoin keittiötä joulukuntoon (samalla kun siivosin kotona olleiden jälkiä. Saanen lisätä, että niitä jälkiä oli sitten enemmän kuin olisin halunnut kotiinpalatessa nähdä. Taisi vähän hermokin mennä kun aloin perjantai-iltana siivoamaan...) Mutta nyt on joulu katettu olohuoneen puolelle! Koiratkin näyttivät tykkäävän. Niin ja yhdessä kuvassa vilahtaa minun uusi tukkakin, eilen päätin vielä vetäistä tukkani blondiksi, jotta älykkyys on samalla linjalla tukanvärin kanssa =D Muutos ei ole kovin dramaattinen, hitusen vain vaaleampi, eikä näin ollen mielestäni kovin suurta eroa, mutta jotain kuitenkin! Samassa kuvassa myös paljastuu, että hengailin pyjamassa vielä 11 aikaan aamulla =D Rakastan rauhallisia aamuja!






Santtu alkoi hermostua, kun herkkuja ei alkanut tippua, joten pisti sitten maate keskelle ruokapöytää. Kummia tapoja oppinut nämä koirat, kun olen ollut kaksi viikkoa pois... Mites se sananlasku menikään kissoista ja hiiristä... 


Mutta nyt oikein ihanaa lauantain jatkoa kaikille lukijoille ja tervetuloa "lukupiiriin" kaikki uudetkin lukijat! Ja kiitos kaikista kommenteista, yritän postailla vähän useammin, juttuahan riittäisi, mutta kameraa en oikein aina jaksa kantaa mukanani ja kuvattomia postauksia taas en viitsi tehdä! Mutta yritän parantaa tapani =D Mukava kuulla, että minua kaivataan! 

 - Jaana

3 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

No mutta! Niin se aika rientää! Ihanan tunnelman olitkin kotiin luonut.
Kuopion kuvia ootellessa :) ja Joulusta nauttiessa :)
Milloinkas sitten tampereelle, naapuriin....ja tänne???
tuksu

Anne kirjoitti...

Sä oot sitten ihan toista maata kuin minä. 3,5 vuodessa en tullut ollenkaan pääkaupunkiseutulaiseksi. 2 kk ollaan nyt asuttu sieltä pois, enkä ole yhtään ainutta hetkeä kaivannut takaisin. Kyllä mä oon pikkukaupunkilainen sydänjuuriani myöten...

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! Jaana palannut taas "normaali remmiin" ja saamme nähdä kuvia noista ihanista nelijalkaisista kavereista!!Ensi vuonna onkin jännää, kun saamme nähdä uuden kotinne kuvia.
Mukavaa joulunodotusta teille kaikille ja kiitos mukavista postauksista tänäkin vuonna!
T.Komentoora