tiistai 6. joulukuuta 2011

Halloween juhlat

Kalenteria katsoen voi todeta, että aika on ehkä juuri se kaikista väärin esitellä Halloweenia, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 

Lokakuun viimeisenä päivänä odottelin, että ihmisiä olisi tullut käymään ennen lähtöäni Ikean leipiin, mutta kukaan ei ikinä tullut... kaikki herkut piti syödä ihan itse. Niin Askosta saamani lähtiäistäytekakku kuin Pekka Heikkiseltä ostamani leivoksetkin... 

Sisustuksessa vilisteli hämähäkit, ötökät ja luurangot siellä täällä... kattolampustakin roikkui hämähäkin seitti, jossa kiipeili hämähäkki (ja jossakin vaiheessa kuulemma kissakin.. =D) Pääkallojakin oli kynttilätuikkuna. Ihana oli tehdä välillä jotain oikein yliampuvaa! 

Täytyy sanoa, että on ollut ihana olla kotona useampi päivä! Vielä huomisen päivänkin olen täällä, kunnes sitten illalla lähden lentokoneella takaisin Helsinkiin ja olen pitkälle ensi viikkoon siellä. Se onkin viimeinen kerta sitten tälle vuodelle kun loppuvuoden vietämme täällä pohjoisessa =D

On muutes tosi hassua olla töissä, jossa minä olen pohjoisimmasta... Eihän Kajaani ole edes kovin pohjoisessa! =D Mutta ihanaa on ollut, ymmärrän oikein hyvin, miksi nykyinen työnantaja on valittu kaksi kertaa jo Suomen parhaimmaksi työpaikaksi! 

Kotosella taas isä on kotiutunut sairaalasta uuden polvensa kanssa. Ihan hyvä, että tähän väliin tuli vähän pitempi vapaa. Hemmoteltiin isää eilen ja käytiin Maken kanssa hakemassa Mantalta vähän ruokaa, kaupasta hiukan sokerittomia karkkeja ja Anttilasta Hella W -elokuva ja vietettiin leffailtaa! Mukavaa oli, meni minilomasta minullekin!

Mutta nyt taidan alkaa riisua nuita loppuja Halloween juttuja pois tuolta keittiöstä ja alkaa laittamaan joulua tilalle!

Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

- Jaana

 

 

 

 


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi ku oltiin kipeenä. Näyttää tosi hienolta!!
-PAULA