perjantai 9. syyskuuta 2011

Oulun puinen reissu

Sunnuntaina käytiin osittain huvireissulla, osittain työreissulla Oulun suunnalla ja samalla päätin osallistua minun metsäni -kilpailluun. Tiedä häntä, onko nämä ihan tehtävän annon mukaisia kuvia, mutta ainakin sain otoksia napsittua nuista meidän nelijalkaisista. Ja taas, Ellu löysi järven, sitä ei sieltä poiskaan meinannut saada, kun vauhtiin pääsi.

Pääsispä taas pitkälle viikonlopulle... mutta ei. olisi pitänyt nauttia siitä kun pystyi. Nyt pitää sitten vain koota itsensä ja lähteä tekemään parhaansa työpaikalle. Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

- Jaana












8 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Kauniita kuvia!!

Hyvää viikonloppua!

Kirsti kirjoitti...

Ihania kuvia! Vettä, kuulaita maisemia, luontoa ja ennenkaikkea mainioita koiria, jotka nauttivat täysillä luonnosta!

Anonyymi kirjoitti...

Varsinkin toka vika kuva on vänkä! Metsää yksin ja yhdessä. Hienoja kuvia taasen. Miten muuten päällikkösi otti siirtymisesi uusiin tehtäviin?
t. Helena

Ahti kirjoitti...

Muuten - siitä marraskuusta:
Ilmoita vähää ennen tuloanne, että tiedän pistää kahvin tippumaan!
Käytättekö kermaa vai maitoa kahvin kanssa?
Ahti

Jaana kirjoitti...

Helena: Työkaverit ovat ihan riemuissaan lähdöstä.. en tosin tiedä siksikö, että lähden pois vai siitä että pääsen vähän etenemään uralla. Päällikön puolesta on paha mennä sanomaan tarkalleen, miten hän sen otti. Nuista miehistä kun ei aina oikein ota selvää =D Saatttoi ehkä hiukan ihmetellä valintaani.

Anskuliini kirjoitti...

Miten kauniita kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Saanko täältä taustalta kysäistä minkä järven rannalta kuvat ovat? On jotenkin niin kotoisan ja tutun näköistä, kun mekin kesämökkeilemme siellä suunnalla, Vaalassa :-)
Suvi

Jaana kirjoitti...

No moi Suvi. Totta kait saa kysyä.. ei aavistustakaan =D Siellä suunnallahan se on, Kajaani 120km -kyltin kohdalla =D Juuri se iso pysäkki, jonka vieressä järvi on, näkyy aina niin ihanasti tielle. Hassua, miten jonkin ohi voi ajaa niin monesti tietämättä edes sen nimeä...