torstai 14. heinäkuuta 2011

Kylpyhuoneessa hiukan eteenpäin

Komentooran loistavaan kommentiin, onko jotain mennyt ohi, kun ei kuvia ole meidän omasta kylpyhuoneesta nähnyt, vastaus on: ei ole mennyt yhtään mitään ohi =D Kylppäri on edelleen siinä pisteessä, mihin se jäi itsenäisyyspäivänä. Osaamattomuuteni ja tietämättömyyteni tässä tuntuu tosi tympeältä, kun minä en tiedä mihin suuntaan pitäisi seuraavaksi edetä. Sen sijaan, että odottaisin, että miehet viimeinkin lähtisivät sinne rälläkkä ostoksille, päätin edistää meidän vessaremppaamme vähän. Kun kerta vieraitakin tulee, voisi sen ison reiän seinässä edes peittää, ettei tarvitsisi heti näyttää, minkälainen kaaos sieltä vessasta löytyy.



Tällä huoneella on monta käyttömuotoa: aluksi se oli vessa, sitten se oli työmaa, josta piti tulla tuleva kylpyhuone, nyt se on vain kaatopaikka kaikille remonttitarvikkeille, kun en jaksanut niitä enää tuossa käytävän varressa katsella =D Seuraavan kerran kun jatkamme tätä remonttia, pitää ensiksi valmistautua siihen, että sen tyhjentää ennen kuin pääsee käsiksi mihinkään valurautaputkeen!


Mutta nyt me alamme Enni-koiran kanssa valmistautua lähtemään eläinlääkäriin. Enni on nilkuttanut kuin vanhus viikonlopusta ja soitto eläinlääkärille kertoi heidän epäilevän esim. neurologisia oireita, hermopuristuksia tai kasvainta hermoissa. Minä taas epäilen sen olevan joko niveltulehdus tai nivelrikko, maksimissaan kuitenkin jonkinlainen murtuma. Saas nähdä kumpi on oikeassa, toivottavasti minä. En pidä ollenkaan noista skenaarioista, mitä eläinlääkärit puhelindiagnoosilla antoivat!

- Jaana

3 kommenttia:

Jannen Kuulumiset kirjoitti...

Postia tulossa..

tuksu kirjoitti...

Jaana!
Tuo antamasi s-postiosoite ei toimi. posti palautuu takaisin.
Innalanraitti 46
37700 Sääksmäki
tuksu
Harmi, sillä kirjoitin sinulle pitkän kiitoskirjeen...
Onko tuossa osoitteessasi joku muuttunut???

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos "raportista"! Valotiilet on upean näköiset!Toivottavasti Enni saa apua lääkäristä ja ettei ole mitään murtumaa.Tsemppiä teille kaikille. Noita koira ja kisu postauksia on tosi kiva katsella ja lukea. Osaat ottaa tosi hyviä kuvia ja tietysti mallitkin on söpöjä.
T.Komentoora