sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Grillibileet

Miten voi olla mahdollista? Kerrankin järjestän grillibileet, joihin tulee joitakin muita ihmisiä kuin minä, Make, isä ja äiti ja minä en muista ottaa kuvia! Ei voi olla totta! Kokonaiset 11 kuvaa, kun yleensä kameran saldo näyttää vähintään 111 yleensä. Taisi työpäivä tehdä tehtävänsä kun ei pää enää pelannut.

Mutta ihanaa oli, kiitos vain kaikille vieraille jotka pääsivät! Eilen rakentelin salaattibaarin, jossa oli salaattipohjassa paria eri salaattia ja yhteensä 12 kuppia erilaisilla täytteillä. Make hoiti grillattavat (oli varaa valita, kolme lautasellista!) ja päälle vielä peruna-, punajuuri- ja italiansalaatit.  Siitä sai sitten rakennella itselleen sopivan salaatin, itselleni tuli broilerisalaatti. NAM!

Illalla vielä siirryimme sisätiloihin, pistettiin leffa pyörimään ja nautittiin tummassa suklaassa dipattuja mansikoita ja viinirypäleitä, voi jos olisi ollut siitä edes kuva, olisitte olleet kyllä kateellisia!

Vielä kerran iso kiitos kaikille mukana olijoille ja rapujuhla teemalla seuraavan kerran uusiksi!

- Jaana



4 kommenttia:

Pupuakka kirjoitti...

Nam´skis! Kuulostaa herkulliselta menulta! On teillä ollut mukavat juhlat.kelikin näyttää olleen parempi kuin täällä Oulun seudulla :)Mukavaa sunnuntain jatkoa teille sinne!

Ruusa kirjoitti...

Kuvailit sen sanallisesti ja sinun tyylisi tuntien saa heti kiinni siitä, että mahtavaa on ollut!! :)

JA tuo koira..hihihii! :)

Hipsu kirjoitti...

Minä tulen luoksesi kukka suussa...♥

Miia kirjoitti...

voi kuule, kyllä me tullaan vielä uuestaan niin otetaan sit enemmän niitä kuviaki ;P