keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kirppislöytöjä

Kun pari päivää sitten kävimme Maken kanssa Entringissä, tuli minulle sellainen shoppailuhuuma. Tavaraa lähti vaikka mitä mukaan. Ja lähti sitä myös tavarakirppikseltäkin. Entringistä mukaan lähti kolme kappaletta pieniä tuohikoreja, joissa oli näppärä sanka. Mielessäni oli heti ensimmäisenä kesäinen lounas takapihalla, johon kuljetan aterimet tuohikossa. Toinen mielikuva oli pienet piirakat pienen keittiöpyyhkeen alla. Oli pakko ottaa mukaan, korit maksoivat 1,50/kappale.


Lisäksi jotain pientä lähti myös mukaan. Ensi joulua silmällä pitäen joululahjapaketteihin lähti joulupossuja (20 senttiä/kappale) ja koska meillä tuntuu aina olevan purkin avaajat hukassa, ostin vähän useamman avaajan hintaan 10 senttiä /kappale.


Tavarakirppikseltä löysin puisen kynttilän jalan hintaan Puolitoista euroa. Olen vähän salaa etsiskellyt kirppiksiltä korkeita puisia kynttilän jalkoja ajatuksena, että joskus minulla on iso kokoelma niitä ja maalaan ne kaikki valkoisiksi. Sittn pidämm "linnan juhlat" tai muun romanttisen kynttiläillallisen. Nyt näitä on ihan peräti kolme kappaletta. Aikaisemmin ostin Kuopion Rihmalta kultaisia jalkoja hintaan 4 euroa/kpl, joten nyt löytämäni punainn oli äärimmäisen edullinen! Kun sommittelin jalkaa tuohon sohvan taakse, hokasin, että ei välttämättä olisi huono, jos jättäisin tämän jalan ihan vain punaiseksikin, maalaisi ne loput sitten valkoiseksi. On se vain aika ihana!


Viimeisenä löytyi iso nippu DVD-boxeja. Eiköhän näillä jonkun sateisen päivän pärjää...  =D


Totuuden nimissä, ei tässä vielä kaikki ollut, mutta en halua paljastaa vielä viimeistä löytöäni. Paljastelen sen sitten myöhemmin!

Nyt, oikein ihanaa keskiviikon jatkoa kaikille ja Ihanaa Kesäkuuta!!

- Jaana 

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Kivoja löytöjä oletkin tehnyt!
Mukavaa aurinkopäivää sinne :)
tuksu

Hippokampustaja kirjoitti...

Käyttökelpoisia nuo lastukorit!