sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Terassin pinkki ilme

Joskos nyt olisi nuo bloggerin ongelmat historiaa...

Kovasti oli suunnitelmat, että terassin tämän kevään väri olisi ollut iloisen keltainen. Vaan kuinkas kävi kun torstaina lähdettiin Maken kanssa käymään Terrassa. Näin aivan ihania vaaleanpunaisia kukkia, hortensiaa ja runkoruusuja, joita en vain voinut vastustaa. Että nyt sitten kävi niin, että meidän terassista tuli täksi kesäksi vaaleanpunainen. Voi että se näyttää aivan ihanalta!


Eilen ostin vielä työpaikalta muutamia ihania vaaleanpunaisia mattoja ja muutamia lyhtyjä ja sitten vielä portin pieleenkin jotakin kivaa... Jospa kaikki ne, mistä viime kesänä haaveilin, toteutuisi tänä kesänä! Kehtasin muutes työpaikalla naureskella eräälle asiakkaalle, kun haaveili vaaleanpunaisesta parvekkeesta. Vannoin, etten itse laittaisi niin tyttömäistä. Vaan miten kävi. Nyt sitten itse etsin kuumeisesti kaikka ihanaa pinkkiä... =D

Nyt, oikein ihanaa sunnuntaita kaikille lukijoille!
- Jaana

PS. Eihän ole vielä liian myöhäistä kehitellä äidille syntymäpäivä lahja? Syntymäpäivä on nimittäin tänään... =D

6 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Kerrohan onnittelut Äidillesi Wanhasta Mummulasta!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat värit terassillasi! Itsekin sain tuossa aiemmin kevätauringon ilmaannuttua pinkki-vimman ja askartelin kangastauluja muutaman kappaleen. Tuolla ne nököttävät vieläkin lipaston päällä ja odottavat seinälle pääsyä...Sinun pinkki terassisi innostakoon saattamaan projektini loppuun!
Eilinen koira-video oli ihan huippu! -Hanna.

Ruusa kirjoitti...

Koskaan ei ole liian myöhäistä ja sinun mielikuvituksella keksit varmasti äkkiä lahjan! :)

Ihania kukkasia!

Kaunista sunnuntaita!

Sirkka kirjoitti...

Ihastuttavat ruusunkukat ja hortensiat! Runkoruusu onkin sopiva terassitilaan. Kyllähän sinä pian syntymäpäivälahjan keksit.

tuksu kirjoitti...

Uskon, että ratkaiset
s-lahjapulman :)
Ihania kukkia olet terasiillesi laitellutkin. Mä näin eilen vaaleanpunisia ISOJA ruukkuja...oli kyllä vaikee kävellä niiden ohi.
Vaaleanpunaista meidän sisäänkäynti on ollut ja on varmaan tänäkin kesänä :)
Mummelille tyttömäistä :)
Mukavaa pyhäpäivää sinne ja Äidillesi Onnittelut!
tuksu

Kakkumonsteri kirjoitti...

Kauniita! =)
Miten sä saat noi ihanat taustat tähän bloggeriin? Ja miten tuo "you might also like" -kohdan saa? Oon vähä avuton bloggaaja xD Tämä tyhmä ohjelma tilttailiki monta päivää...