tiistai 22. maaliskuuta 2011

Remppaaminen jatkuu, kuvaus ei. Siis Ikea ostoksia

Kyllä sitä joskus osaa olla kauaskatseinen. Eilisaamuna otin töihin vielä kameran mukaan, että kun pääsen töistä, käyn napsaisemassa muutaman kuvan siitä kun Make on remontoinut. Kävimme Terrassa, muistin vielä senkin jälkeen, että pitää käydä ottamassa kuvia. Kävimme citymarketissa ja vielä senkin jälkeen muistin, että pitää käydä ottamassa kuvia. Tässä vaiheessa rikottiin jos jonkinlaisia ennätyksiä, kun joku asia oli pysynyt mielessäni yli 9 tuntia. Painelimme kämpille, nappasin kameran, ihailin hetken Maken paikalleen laittamaa keittiötasoa ja napsasin pari kuvaa. "Ei muistikorttia". Pirskati! Ei sitten tule remppakuvia tänään. Sanottakoon vain, että keittiö alkaa näyttää jo ihan keittiöltä, Tasot on laitettu paikalleen ja niin edespäin. Isännöitsijäkin oli kehunut. Mutta ei, en näytä! =D

Hyvä väli siis katsella Ikea reissua.

Ihailen tuota Ikealaista mentaliteettia hoksata ja uskaltaa. Aivan ihana keittiö löytyi matkan varrelta. Ihanasti uskallettu laittaa eri muotoisia ja korkuisia kaappeja ja vielä väreissä!


Tämä on MasterChefin tyyliin "mysteerilaatikko". Kun kävimme Ikeassa, kotiintulomatkalla pyörähdimme Bauhausin kautta ja bongasimme mustaa marmoria 10 euroa/neliö, ne löytyävät näistä. Osan Make onkin leikannut jo 10x10 kaakeleiksi helpottamaan lattian laittoa. Toivon, että loppuviikosta pääsen näyttämään teille näitä ihan käytännössä!


Laatikossa näkyvätkin uudet vaaleanpunaiset servetit ja polttimoita sekä Sangria -pullo ja laatikon pohja täynnä tuonne kylppäriremppaan menevää pientä sälää: naulakoita, tankoja, koukkuja, kulhoja, kattovalaisin...

pakolliset Dr. Pepperit... jossain kuvassa taitaa vilahtaa myös pakolliset Sofiero -oluet. =D


Billy -kirjahyllyn korotusosia hintaan 10 kruunua iso ja pieni 5 kruunua. Paha puoli vain se, että ne on tammen värisiä ja meillä kirjahylly on valkoinen. Todettiin Maken kanssa, että voidaan me silti kokeilla sen maalaamista. Jos menee pieleen, ei hirvittävästi harmita, vaikkei olisi onnistunutkaan. Mielestäni ei ollut kylläå hinnalla pilattu!


Tällaisia mielenkiintoisia suklaita löytyi marketista. Nämä pääsevät varmaan johonkin kesäiseen kattaukseen... jos säilyvät niin pitkään! =D


Ja sitten vielä jotain omaan "vessaremppaan". Jotain, jota olen halunnut jo pitkään, mutta ikinä en ole raaskinut ostaa. En olisi kyllä todellisuudessa raaskinut ostaa nytkään: Ihanan iso seinäkello!


Nyt ainakin näkee aamusella heti onko jo myöhässä töistä. Enemmän minua taitaakin aamusella aina askarruttaa, koska me saataisiin tuo oma vessaremonttimme valmiiksi. Nuo kaakelit ovat taitaneet odottaa laittajaansa jo puolisen vuotta...


On se ihana! Mie tykkään. Niin massiivisen iso, että se varastaa väkisinkin huomion vessassa vessanpöntöltä! Ja hyvä niin. Masentaa, kun ensimmäisenä kun sisään tulee näkee vain posliinipöntön. Saa sitä vessassakin olla jotain ihanaa!


Viime aikoina olen oppinut aika hakaksi katsoa kelloa väärin päin. =D

Sanottakoon, että eilinen töihin paluu sujui pelkäämääni paremmin. Voisin sanoa ihan suoraan, että välillä oli aika ahdistava tunne, mutta kun pääsin työnteon makuun, hymyilytti ja laulatutti koko päivän. Olo oli niin rentoutunut! Kuten pomolle pelottelinkin ennen lomille lähtö, palaan remppaviikon jälkeen lepäämään töihin. Ja niin siinä taisikin käydä!

Nyt oikein ihanaa tiistaita kaikille. Tämä tyttö koittaa muistaa napata tuon muistikortin tuosta läppärin sivusta mukaan, että saisi napattua tänään muutaman kuvan tuosta vessarempasta.

Niin ja ei sitä tiedä, mitä tämä päivä tuo vielä tullessaan. Eilen käydessämme Terrassa näin aivan ihanaa tapettia, joka ehkä saattaa päätyä meidän makkariin. Tänä aamuna käymme vielä K-raudassa katselemassa, minkälaisia tapetteja sitä löytyisi sieltä, ties vaikka yhdelle tai jopa kahdelle seinälle pääsisi tapetti tuolla vuokrakämpässäkin.. Kun kerran aletaan uuksiksi laittaa, niin laitetaan sitten kunnolla!

- Jaana

3 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Kyllä ihailen tuota sun energisyyttäsi! Kello on tuskin kuutta, ja sun hymy näkyy tänne asti!!
Toivottelen mukavaa päivää sinne, me lähdetään aamun tullen kohti Hämeenlinnaa, katselemaan remppatarviketta pikkukammariin, jonka remppa alkaa NYT!
tuksu

Hipsu kirjoitti...

Meillä oli edellisessä kodissa samainen seinäkello, joka tippui muutossa alas yhden huonekalun töytäisemänä ja meni rikki. Mutta se oli tosi kiva! Ja se näyttää kivalta teillä! :)
Pirteetä tiistaita!

Marielisa kirjoitti...

Sulla tosiaankin virtaa riittää!

Ikeassa on muuten kiva käydä joskus ihan vain fiilistelemässä ja vinkkejä haeskelemassa, asenteella 'mitään en osta...' - vaan kuinkas sitten käykään!? ;)))
No, teillähän tuota matkaa tänne on hieman enempi joten ymmärrän että tulee autollinen tavaraa kotiintuomisina :) Eikä ole Billyt ainakaan hinnalla pilattu ei!

Itse olen miettinyt tuon Bravurin ostamista meidän portaikkoon, mutta haluaisin sen niin ylös että mietityttää sen pariston vaihto jo nyt ;D

Odotan innolla, mitähän mahdoitte löytää tapettikaupoilta...