torstai 24. helmikuuta 2011

Pullo+kynttilä+tulppaani = juoppohullun kattaus?

Samalla kun leikin floristia risukasojen kanssa, kokeilin samalla mitä kaikkea muuta pystyisi samaisilla kynttilöillä ja tyhjillä pulloilla tehdä. Tämä oli toinen versio siitä!


Saas nähdä, mitä kaikkea sitä ehtisi tänään tekemään... Nyt olen päätökseni tehnyt, miten tapetti tulee eteisen seinälle, pitäisi ehtiä käymään tänään vuokrahuoneistossa pientä remonttia tekemässä ja miehet tuntuu suunnittelevan vielä mökille lähtöä. Että taas tällainen rentouttava laiska vapaapäivä!

Oikein ihanaa päivänjatkoa teille kaikille ihanaisille lukijoilleni!

- Jaana

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kaunis kattaus ja kauniilta näyttää sohvalla nuo askon tyynyt, ne on todella upeita, vaikkakin pirun kalliita :)

Jaana kirjoitti...

Jos rehellinen olen, piti itselläkin odotella, että olivat tarjouksessa 19,90! =D Enhän minä raaski aina köyhänä 45 euroa laittaa tyynyihin... Pihi mikä pihi!

Kodistamme löytyy turkooseja rialto -tyynyjä varmaakin noin 3 kappaletta, valkoisia muistaakseni 4, muistaakseni yksi violettikin taitaa olla ja 1 beige. Olikohan sitä ruskeanakin yksi? Nyt kun alkaa laskea nuita tyynyjä ei tarvitse ihmetellä, minne aina palkkatilini häviää.. takaisin työpaikalle =D

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Kaunista, ja ihanan värikästä! :)

Sari kirjoitti...

Ihania kuvia!
Mukavaa työntäyteistä vapaapäivää!

tuksu kirjoitti...

Mukavaa vapaapäivää! Inspiroivia kuvia! Ja sitä eteisen tapetointia jännityksellä odotan :) Mitähän oletkaan keksinyt :)
tuksu