perjantai 28. tammikuuta 2011

Nautinnollisia aamuja

Äitin sanoja lainatakseni "ai kuinka minä nautin tästä". Perjantain eli Vapaapäivän aamu oli ihana (sitä lähes koko päivän jäytävää päänsärkyä lukuunottamatta). Pitäisikö minun hävetä sanoa, että vietin koko päivän oloasussa? Rauhallinen, hidas aamiainen ikkunan ääressä Elviiran kanssa. Minä katselin maisemia, Elviira pikkulintuja. Syötiin puuroa, juotiin teetä ja nuuhkittiin ruusuja. Tympäsee nyt suunnata tuollaisen päivän jälkeen töihin.. voi jos elämä olisi yhtä vapaapäivää! Mutta toisaalta.. osaisiko vapaapäivistä nauttia, jos koko elämä olisi yhtä vapaapäivää?

Mutta nyt tämä tyttö painelee nukkumaan, jotta jaksaa aamulla nousta aikaisin vetämään palaveria. Ajattelin hemmotella työkavereita huomenna mokkapaloilla, ei tunnu niin raskaalta tuo lauantaiaamun palaveri!

- Jaana

PS. Joulu Kainuunkadulla on nyt muuttunut Juhlat Kainuunkadulla ja sieltä löytyy vaikka mitä ihania ideoita juhliin, isoihin tai pieniin. Vuoden juhlat aloitetaan tällä kertaa Prinsessa Ruususella, joten käykäähän vilkaisemassa launtaista alkaen, mitä sieltä löytyy!

3 kommenttia:

Hippokampustaja kirjoitti...

Itse olen siinä onnellisessa asemassa, että suurin osa aamuista on hitaita... Teen hyvin vähän töitä ja se tietysti näkyy kuun lopussa tilissä, mutta tässä vaiheessa elämää meillä on jo kaikkea.

Ahti kirjoitti...

Kuis pää jaksaa?

Eve kirjoitti...

Minun aamut ovat kyllä hitaat, mutta eivät rauhalliset :( Näitä rauhallisia hitaita odotellessa nautin sinun tunnelmallisesta aamuhetkesta :)