keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäiväherkuttelua

Nonni! Nyt saatiin itseä niskasta kiinni. Vaikka myöhään se menikin! =D Eli tässä olisi eilen vähän lupailemani itsenäisyyspäiväherkuttelu. Kovin kummoista ei meillä ollut, sellaista yltiömakeaa ja lämmintä juotavaa.

Täytyy sanoa, että itsenäisyyspäivänä taisi olla aikalailla ainut kerta, kun harmittelin, etten harrasta alkoholijuomia. Mietin, miten hienoa olisi korkata kuohuva ja herkutella jollain hienolla leivonnaisella siinä samalla. Mutta se meni nopeasti ohi, kun sain lämmintä glögiä höytyävän mukin eteeni!

Hassu juttu kävi muutes tuossa kattauksessa. Vahva ajatukseni oli, että kattauksessa käyttäisin tietysti Arabiaa, sitä komeata suomalaista muotoilua. Mutta jotenkin se ei tuntunut niin komealta ja kotimaiselta kun suunnittelin. Parhaiten, mikä istui kotimaiseen kattaukseen oli mökin pihasta kaatuneen männyn kiekko! Siinä vasta perisuomalaisuusta alusta loppuun asti!

Itse alan viettämään nyt vapaapäivää. Remonttihommissa taitaa sekin mennä, suunnitteilla olisi vähän laittaa vihreää tapettia eteiseen ja sitten kenties vierailla sahalla hakemassa lankkua vessaan, kehystä eteiseen ja reunalistaa makkariin... =D Niin ja ne joululahjatkin pitäisi jossakin välissä ostaa! =D Ei panniikkia, kyllä sieltä jotain pientä kivaa vastaan tulee jos on tullakseen! (Miten niin me suomalaiset ollaan muka sellaista "suorittajakansaa")

Ihanaa päivänjatkoa kaikille!

- Jaana

2 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Aina vaan jaksan ihailla sun panostusta näihin kattauksiin! :)

Sari kirjoitti...

Kyllähän nuo astiat ovat myöskin tosi suomalaista muotoilua! Ihania kuvia jälleen kerran, kiitos!