keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Yksityiskohtia eteisestä

Se on sääli, että joskus sitä turtuu siihen, mitä ympärillä näkyy. Silloin on vain napattava kamera ja ruettava ottamaan kuvia pienistä yksityiskohdista ympärillä, jotta muistaa mitä kaikkea ihanaa ympäriltä löytyykään!

Tässä olisi vähän niin kuin sieltä ja täältä napsastu kuvia meidän eteisestä. Ei päätä eikä häntää, eikä edes niitä parhaita selkäpaloja. Nauttikaa! =D


Tämä oli itse asiassa niin hauskaa, että taidanpa tehdä jokaisesta huoneesta jossakin vaiheessa yksityiskohta-kuvia =D

Iso kiitos taas kaikille kommentin jättäneille, ihana lueskella mielipiteitänne! Nyt jos saisi itseään vielä niskasta kiinni ja ehkä hiukan paremman olon, niin alkaisin taas kattailemaan pöytiä ja nappailemaan kuvia... Eilen alkoi ihan ihme pyörrytys koko ajan... illalla vilutti vielä ihan hirvittävästi! Onko tämä flunssa, kuume vai raudan puute? =D Onneksi koirat hajoittivat tuon kuumemittarin, en voi todistaa olevani kipeä, kun ei ole keinoja näyttää sitä toteen!

Mutta parempaa päivänjatkoa kaikille teille! Ajatella, (työ)viikko on jo puolessa menossa ja perjantaina olisi yksi vapaa ja sunnuntaista alkaisi kolmen päivän vapaa, joka vie tiemme tuonne Oulu-Haaparanta suuntaan (joten Marielisa, varo vain, saatamme todellakin tulla oveen koputtelemaan!)

- Jaana

4 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Kuvat yksityiskohdista on aina kivaa katseltavaa :) Mukavaa reissua, meki käytiin Haaparannassa toissa lauantaina kun tultiin Luleåsta mut oli jo niin väsy etten jaksanut käydä enää Ikeassa vaikka mahollisuus ois ollu. Oltiin sitte sen aikaa syömässä kun toiset shoppaili :D

Marielisa kirjoitti...

Ok! Täällä ollaan, tervetuloa! =))

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin sulle haasteen blogiini:)

Anskuliini kirjoitti...

Hauskoja yksityiskohtia, lisää vaan :)