torstai 25. marraskuuta 2010

Pakopaikka hirvittävästä arjesta

Kauppaan mennessä poliisit saattoivat teinityttöä mustaan maijaan. Kaupassa kaikki tönii toisiaan saadakseen juuri tietyn kurkun pätkän. Mammat parkkeeraavat kärrynsä poikittain maitohyllyn luokse, ettei kukaan muu vain pääsisi hakemaan yhtä yli sadasat maitotölkistä. Kassalla pappa yrittää etuilla kassalla eikä ymmärrä kun myyjä yrittää nästisti pyytää häntä odottamaan vuoroaan. Teinit völjyävät ovien edessä niin, ettei ohi sovi menemään. Risteykset ovat tukossa, kun liikennettä on niin paljoan. Riikkarit huutavat kun joku ei lähde risteyksestä tarpeeksi nopeasti.

Ainoa oikea lääke minulle tuohon joulurumbaan on seuraava: Suklaa, lämmin glögi, sohvan nurkka, viltti, kynttilät ja yltiösiirappiset BBC draamat. Ah! Viisasteleva sydän, Kotiopettajan romaani, Ylpeys ja Ennakkoluulo, Järki ja tunteet, Mansfield Park... ja siinä on vasta Bronten ja Austenin teokset. Beatrix Potter, Rakkautta vain, Holiday... Oh! Ei tunnu enää joulukiire miltään muulta kuin kaukaiselta yölliseltä pahalta unelta!

Ihanaa, kiireetöntä, stressitöntä päivänjatkoa kaikille! Nautitaan päivästä!

- Jaana

10 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Asennne ratkaisee!

Katja kirjoitti...

Voi miten totta puhutkaan! Ennen joululahjojen osto on ollut osa joulun iloista tohinaa, mutta tänä vuonna taidan päätyä tilaamaan lahjat netistä. Jos enää ehdin ;)

Nanna kirjoitti...

Aivan ihanan rauhallinen tunnelma kuvissa ♥

Sari kirjoitti...

Kyllä oli taas ihania kuvia! Juuri tuollaisesta rauhasta minäkin pidän ja tuollaisia hetkiä tarvitaan paljon näin joulun alla, koska muuten on aina hoppu.

tuksu kirjoitti...

Joo. Joskus kun menee kauppaankin, ihan tavallisena viikonloppuna, tarvii todella keskittyä ihan vaan omaan suoritukseensa, ettei jää jalkoihin. Joskus miettii, mihin noilla kaikilla on noin kiire...muttei kukaan ehdi kertoa
Mukavaa päivää sinnekin
tuksu

Kirsti kirjoitti...

Hyvä, sattuva teksti ja ihanan lempeät kuvat!
Kaupassa käynnin ei tarvitsis olla taistelutanner eikä kanssaihmisten siellä vihollisia, mutta näin tahtoo olla.
Yhdessä Citymarketissa täällä päin on pieni kahvitila hedelmä- ja vihannesosaston kyljessä. Oi- siellä on hyvä rauhotella hermoja ja lähteä sieltä kahvinmaku suussa tyynesti vaeltamaan.

Laura kirjoitti...

Juurikin näin ja asian ytimessä! (kirjoititin ensin vahingossa "aisan ytimessä" ;-) onneksi oikoluku vielä toimii...

Ihanaa Joulun odotusta!

Mars sohvalle glögimuki kourassa...

:-)

Anonyymi kirjoitti...

Nuo sinun elokuvaehdotukset ovat tosi ihania, koska suosikkinäyttelijäni on Colin Firth!Etenkin näistä luettelemistasi Rakkautta vain on katsottu monesti!
Komentoora

Jaana kirjoitti...

Itsekin olen ihan mahoton Colin Firth fani! Just menossa ylpeydessä ja ennakkoluulossa kohta, jossa Elisabeth vierailee Pemberlyssä ja herra Darcy käy uimassa.. OiH! =D

Rantakallion rouva kirjoitti...

Oma koti, brittikomediat, ihana oma pakopaikka kaikesta kiireestä! Ihanan tunnelmallisia kuvia sinulla.