sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kylpyhuoneen remontin alulle laitto

Nyt alkoi tapahtua! Mulle riitti! Me ollaan kotona puhuttu puolitoista vuotta kylpyhuoneen remontoinnista. "sitten kun on vessa valmis","ensi keväänä", "ensi kesänä", "kesälomalla"... NYT RIITTI! Tämä tyttö tarttui sorkkarautaan yksi ilta ja alkoi purkamaan vanhaa vessaa! Nyt tulee suihku meille! Ei enää kylmään kellarisaunaan menoja illalla. Minä haluan nauttia aamusella lämpimän suihkun ja olla vielä lämmin kun kuumavesi ei enää juokse selkään!

Ongelmiahan siinä totta kait on edessä. Kaiken sen romukasan alta paljastui (jälleen kerran) äärimmäisen kaunis lautalattia. Olisiko mitään keinoa säilyttää tuo ihana lautalattia ja tehdä toimiva suihku? Ei todennäköisesti... Ellei jollain pleksillä päällystäisi tuota lattiaa... No, uhrauksia on kait tehtävä. Sitä paitsi, teimme kuten ei saisi tehdä, ja laitoimme laminaatin vastaavanlaisen lautalattian päälle. Ihan vain siltä varalta, että minun tahtoni toteutuu joku kerta ja kaivamme sen sieltä sitten esille! =D


Niin, tuon remontin takia meillä on huonekalut taas vaihtaneet hiukan paikkaa. Vanhan työtuolin tilalle on tullut pieni punainen lipasto, jota vielä harkitsen jäisikö se nuille sijoilleen. Maalaisiko sen mustaksi, antaisiko alkuperäisen punaisen värin olla? Kellariin sitä ei raaskisi viedä, kun se on niin ihana, mutta mitä minä sillä teen? On tämä vaikeeta tämä sisustaminen. Mitään ei tarttis, mutta mistään ei raaski luopuakkaan!


Täytyy tunnustaa, että minä olen sellainen pienen sievän remontoija, minullahan ei tule hiki remonttia tehdessä, kun osaan tauottaa remontoimiseni niin hyvin =D Mutta tällä kertaa sahatessa alkoi jo ihan hiki valua, oli niin harvinainen tapaus, että piti kuvakin ottaa =D Yököttävä ajatus (siis, että otta kuvan siitä), mutta nyt on todistemateriaalitkin hommattu! Jaana tekemässä ihan kunnon töitä! 


Ihanaa päivänjatkoa Kaikille! Ja erityisesti ihanaa isänpäivää kaikille iseille! Jospa seuraavablogitus olisi sitten isänpäivälahjasta... =D Nautinnollista sunnuntaita jokaiselle perheenjäsenelle!

- Jaana

8 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

NOnni, alko tapahtumaan! ;D
Jipii,jollakin on yhtä iso kaaos asunnossaan! :D

Tsemiä vaan urakkaan ja kivaa isänpäivää!

Riitta kirjoitti...

Tsemppiä vaan tuohon remonttiin! Tunne on tuttu, meidän makuuhuoneen aikataulu vaan venyy... kevääksi...kesäksi ja olin ihan varma että jouluksi jotta saisimme ruokailuhuoneemme,nukkumatilasta oikeaan käyttöön...pahalta näyttää :(
Mut onpahan jotain ootettavaa !

Ahti kirjoitti...

Tsemppiä!
Muistahan huolehtia vesieristykset kuntoon, ettei hiki pääse tekemään tuhojaan!
Terveisin "etäperheenjäsen" Huittulasta!

Anonyymi kirjoitti...

Eikö periaatteessa umpinaisen suihkukaapin voisi laittaa lautalattiallekin? siis sellaisen, jossa on oma kaivonsa ja tuuletuksensa. En ole kyllä varma. Ainakaan kovin kallistuksia ei tarvi tehdä sellaisen kanssa, näin urakoitsijamme sanoi. Me tilattiin just schönbergin lubeck. Niitä löytyy suht halvalla Virosta ja netraudasta.

Jaana kirjoitti...

Leena: Olishan tuollainen aika luksus! 1149 euroa... wow! Meillä kun aina ollaan niin P.A. että mietin pitkään raaskinko pistää 300 euroa kahteen lasioveen, kun alle 200 eurolla alkaisi saada sellaisia hyvin perus -karvalakkimalli suihkukaappeja. Mutta tuollainen teidän suihkukaappi olisi kyllä LUXUS! Ihana varmasti mennä rankan työpäivän jälkeen tuollaiseen... *Huoh* Sitten seuraavassa remontissa, kun ollaan sikarikkaita!

Anonyymi kirjoitti...

Hmm..sikarikkaita!:D Me ei tosiaan olla...Mutta mies on luonteeltaan sellainen, ettei halua enää yhtään riskeerata suihkun aiheuttaman kosteuden kanssa ja uskoo, että tuo on paras keino. Toisekseen meillä on niin pieni tila kaikelle sille, mitä haluamme tilaan mahduttaa, että toi ehkä pikkusen tekee tilan käytännöllisemmäksi.

Anonyymi kirjoitti...

lubeck oli nyt 799 ja virosta saa noita monia malleja noin 600-800e pintaan.

Anonyymi kirjoitti...

Wow this is a great resource.. I’m enjoying it.. good article