maanantai 4. lokakuuta 2010

Kirppistelyä: Koko maailmani!

Sisustuksessa pitää aina olla jotain hauskaa. Ihastuin aikoinaan aivan totaalisesti Sisustuskärpäsen keittön seinällä olleeseen ihanaan pohjoismaiden karttaan ja sen raikkaaseen turkoosiin sävyyn (samaan hengen vetoon sanottakoon, että oli järkytys, kun näin sitten kartan hävinneen ja tilalle tulleen ruskean seinän. EIII!!!) Koska en päässyt käymään Kajaanin Kätönlahden koulun irtaimiston huutokaupassa katsomassa, olisinko itse saanut samanlaisen, otin mahdollisuudesta kiinni, kun kirppiksellä näin tämän maapallon. Valot ja kaikki! Kyllä se passaa oikein nätisti tuohon muistitauluni eteen. Mukavaa tunnelmavaloa valaisemassa tuossa kun aamusella sitten bloggailen!

Ei muutes taida olla mikään kovin uusi karttapallo, kun Saksakin näyttää olevan vielä jaettu! =D Mutta eihän sitä tällaisessa asunnossa pidäkään mitään "mahottoman moternia" ollakaan!

- Jaana


Mutta nyt töihin valmistautumaan! Vielä kun neljä päivää jaksaa, pääsee kesälomalle! Oioioioi kun tekee hyvää! Päivänjatkoja kaikille!

- Jaana

PS. Edelleen muistakaa nämä

4 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Hyvin sopii tosiaan muistitaulun kanssa! Mukavaa viikkoa sinulle :)

Ruusa kirjoitti...

Voi, onko vanha koululaitokseni irtaimisto huutokaupattu!! Voi pahus, olisipa pitänyt päästä vaalimaan vaikka ne pulpetit jotka sotkettiin.. ;D Vaikka ehkä ne oli jo vaihdettu meikäläisen ajoista..

Hieno pallo!! :)

Vau, kesäloma...oijoi!

tuksu kirjoitti...

Voi että! Meillä on ollut tuommonen, joskus 70-luvun alukupuolella, vaan se on sitten jossain muutossa "kadonnut"
On kyllä hieno ja siitä tulee kiva valo, meillä se oli lastenkammarin yövalona vuosikaudet :)
Mukavaa viikonjatkoa sinne
tuksu

johanna kirjoitti...

Oon unohtanu kommentoida tähän, mutta siis vähän mua huvitti kun luin tän, mulla on toi täysin sama maapallo! :) Se on kanssa ostettu kirpparilta, mutta varmaan lähes kymmenen vuotta sitten, se taitaa itseasiassa olla kaikkien aikojen eka kirppisostokseni! :D Ihana se on vieläkin, ja kun neiti oli ihan vauva ja imetin niin toi oli aina öisin päällä et näin edes jotakin.. :) Mulla muuten tuli siinä mukana sellanen pieni suurennuslasi.. ;)