tiistai 26. lokakuuta 2010

Jaana 28-vee (mutta ei kerrota kenellekkään, eihän...)

Pidetään pieni loma matkailun keskellä =D Jatketaan Teneriffan kuulumisia sitten huomenna.

Eilen tuli taas vanhettua yksi vuosi lisää. Kolmenkympin rajapyykki lähestyy pelottavasti.. Kohta pitäisi olla vastuuntuntoinen aikuinen... Kauhistuksen kananhäkki sentään!

Kovasti yritin miettiä, että kumpi kattaus: Halloween oranssi vai jo vallitseva liila... Päätäntä oli vaikea. "Jos et osaa päättää, ota molemmat" on ajatusmalli, jota meillä viljellään ainakin ostoksilla! Siispä niin tälläkin kertaa. Violetti-oranssi kattaus. Ei tullut ihan sellaista, mitä haaveilin, mutta menkööt. Kyllä ne ruuat kauppansa teki siitä huolimatta. (Ja koirille loput, kun unohdin leikkeleet pöydälle ilman valvontaa hetkeksi...)

Mieheni perinteinen lahja, ruusuja.. ihana! Kioskissa ei ollut tarpeeksi valkoisia ruusuja, joten joutui ottamaan keltaisia ruusuja niiden tilalle... Onko sillä väliä, minkä värisiä ne on, kunhan ne on annettu rakkaudella!



Päivällä leivoin pitkästä aikaa sämpylöitä, joita niitäkin tarjottiin kahvipöydässä monien herkkujen lisäksi!

Skoolivillitys on vallannut meidät. Viime synttäreillä sain aidon Mariskoolin lahjaksi ja sen innoittamana aloin keräilemään samanlaisia maljoja (oikeita en vain ole raaskinut ostaa vielä).

Mutta nyt... huoh! Ensimmäistä kertaa 18 päivään... tämä tyttö lähtee töihin... Huoh.... Pitää ajatella positiivisesti! *... yrittää, yrittää, yrittää, mutta ei keksi yhtään mitään, joka piristäisi...* Pihkura!

Eikun sorvin ääreen!

- Jaana

Halloween -koristeet Tiimarista. Pienet skoolit ja violetit kynttilät Maxista. Kukat ja puutarhalyhdyt Prismasta. Kynttilän aluslevyt ja violetti skoolimalja kirpputorilta. Kattokruunu, kaitaliinat ja peili Askosta.

12 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Mariskoolit on ihania! Meillä on niitä aina kahvipöydässä. Aidot on tosi kalliita, mutta silti mä kerään niitä, jonka vuoksi joudun jättämään monta muuta ihanuutta kauppaan.
Yhden jättikokoisen skoolin, virallisemmin kai "dekomaljan" ostin Tiimarista, se jättisuuri on mielestäni todella kätevä :).
Skooli-villityksestä ihanaan kattaukseen, se on tosi makea, rakastan violettia!!
PALJON ONNEA!!

Toivottaa jo kolmeenkymppiin päässyt, viime vuonna pyöreitä vuosia kahvitellut Hipsu

Sanna-Mari kirjoitti...

Synttärionnittelut! :)
(se kriisi alkaa varmaan kohta pukkaan jos on tullakseen...mulle tuli just 28-vuotiaana :D)

Sari kirjoitti...

Oikein hyvää syntymäpäivää!
Jälleen kerran aivan ihana kattaus, toivottavasti juhlat olivat yhtä mukavat kuin alkutunnelma antoi ymmärtää.

Jemina kirjoitti...

Tulipas kaunis kattaus! Ja noi sämpylät näyttää niin herkullisilta...

Mariskoolit ovat myös mun heikkous. Ei niitä ole kaapissa kuin kuusi, mutta miehen mielestä ihan tarpeeksi. Purppuranvärinen olisi vielä toivelistalla... Ja ehkä vedenvärinenkin. Hmmm, joulupukki?

Lämpimät synttärionnittelut:)))

Marielisa kirjoitti...

Kaunis kattaus!
Tuota violettia olen työpaikalla jo ihastellut pidempään, aivan ihana väri ( ja tummanharmaan kaverina vielä huippua, oih!)

Mulla on kans muutama skooli, kummasti niitä(kin) on alkanut kertymään - meillähän on tuo Iittalan outlet hyvänä apuna...
Tunnen yhden naisen, jolla on yli kaksikymmentä aitoa skoolia ja kivi-tuikkuja varmaan tuplamäärä - ihan kivan näköistä joo, mutta mitkä summat niihin on upotettu rahaa, hui!

Mut hei, pöytähän teillä näytästää tosiaan kääntyneen :) Hienolta näyttää!

Ruusa kirjoitti...

Siis mä en jotenkin tajunnu, että sä oot jo oikeesti takaisin. Olin niin sekaisin,kun niitä automaattipostauksia tuli,mutta nyt siis oot bäk in bisnes! :D

ONNEA synttärien johdosta, voin lohduttaa, että vastuullisuutta voi kyllä olla mutta aikuistuiminen on ainakin minun tapauksessa antanut odottaa itseään... ;)

Tsemiä töihin, pian se taas menee sillä samalla rutiinilla... :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi jukra miten sinä aina jaksat panostaa noihin upeisiin kattauksiin!!! Upeeta!!!!!!!!Itsellä vaan tavis juttuja :/

Riitta kirjoitti...

Myöhästynett onnittelut! Mulla mennyt jo 40 rikki ja vieläkin on tyttömäinen olo , älä turhaan murehdi;) Onko noi sämpylät sydämen muotoisia ? Vau!

Unknown kirjoitti...

Onneksi olkoon sylin täydeltä. Elä vielä kauhistele lähestyvää kolmeakymppiä. 30 on vielä ok ja sen päällekkin mutta kun 40 tulee mittariin saat paskahalvauksen, ainakin itse sain kesällä.40 jälkee menee myös naisen takuuaika umpee eli kaikke kremppaa alkaa ilmenee. Sielu on edelleen ko kakskymppisellä mut ulkomuoto muuttuu.
Nauti iästäsi ja ruumiistasi:)

Ahti kirjoitti...

Kuulkaapas te kaikki nuoret: Kun pääsette ELÄKKEELLE, siitä se alkaa yksi uusi elämä!

Kun jäin koulutyöstä eläkkeelle, ja ekana eläkepäivänä olin kirkossa, jossa laulettiin: "Jo joutui armas aika ...", saipa nuo virren sanat aivan uuden ulottuvuuden!

Nimim. "kokemusta on"

Hippokampustaja kirjoitti...

Mariskooleja olen ostanut ja saanut niin, että niitä on seitsemän eriväristä - osa ikkunalla, osa muualla. Aitoja ehdottomasti!

Eve kirjoitti...

Onneksi olkoon lokakuun lapselle toiselta lokakuun lapselta! :) Upea kattaus taaskin!!! Itte täytin se 39 ja aattelin samalla tavalla, että pitäisköhän sitä jo kohta aikuistua.. joko ne ajatukset eivät paljoa muutu, tai sitten mä oon vaan jotenkin myöhässä näiden asioiden kanssa :D