tiistai 28. syyskuuta 2010

Taasko se alkaa?

"Huurteiset" oli näkymät eilen töihin lähtiessä.... Taitaa olla talvi tulossa. Onko nyt hyvä aika arvuutella, milloinkas sitä lunta saattaisi olla maassa? Itse olen aina veikannut tuota 25. päivää lokakuussa, kun lapsuudestani muistan monta kertaa maan olevan valoisena syntymäpäivänäni.

Ikkunoiden skrappaus... HYI! Joka aamuinen pakko, kun ei muista ikinä hankkia sitä pressua.

Utuiset olivat myös maisemat työmatkalla

Kajaanin joki ja vastarantakin olivat hävinneet jonnekin sumun sisään... Mahtavan näköistä, mutta jopa hiukan pelottavaa.

Ihanaa (suht vilpoisaa) päivänjatkoa kaikille! Tämä tyttö suuntaa taas tuonne Kuopion suunnalle pyytäen mieheltään, voitaisiinko kiertää parilla kirpparilla. Ja Jennille kiitos eilisestä illasta, mukavata oli! =D

- Jaana

PS. Arvontaahan on vielä ihan hurjasti jäljellä. Keisarinna kassi etsii uutta kotia. Jos sinulla olisi tarjota hyvä koti, laitahan kommenttia tulemaan!



5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Upeita kuvia! Komea pakkasusva oli meilläkin eilen aamulla, mutta tämä nukkui onnensa ohi. Kyllä harmittaa!
Tänä aamuna sitten aurinko paistoi heti kahdeksalta eikä usvasta tietoakaan.

Ruusa kirjoitti...

Voi syksyinen kotiseutuni....*snif*
Voin oikein tuntea nenässäni kaiken tuon syksyn kirpakan raikkauden... :)

Löytörikasta Kuopion reissua!

Anne kirjoitti...

Ei tommosia kuvia saa laittaa! Tuli kauhea koti-ikävä. Täällä ei oo edes ruskaa, paitsi yksi vaivainen vaahtera yrittää muuttua vähän oranssiksi tuossa ikkunan alla. Tyhmä Etelä-Suomen syksy...!

Krisse kirjoitti...

Vaikka onkin jo kovin syksyisiä kuvia..ovat niin kauniita..utuisia..olet vanginnut aamun kuulauden kuviin..hienoja otoksia..

Birgitta kirjoitti...

Onpa upeita syksykuvia. Ihania maisemia ja värejä.

Skrapaaminen on kyllä aika ikävää touhua, mutta eihän siitä mihinkään pääse, että tällä pallonpuoliskolla sitä joutuu tekemään ;-)